Home » , , , , , , » Get Excited It's A Long Weekend!!! >_< Hooray!!!

Get Excited It's A Long Weekend!!! >_< Hooray!!!

Source Extracted from Google
Hooray hooray!!! Get excited it's a long weekend peeps!!! Mesti masing2 banyak planning hujung minggu yang panjang ni kann??? Actually tak adalah panjang sangat pun kann??? Waktu kan cepat berlalu sekarang ni??? Pejam celik pejam celik tau tau dah start minggu yang baru...

So??? Apa planning uolss this weekend??? Short vacay with family??? Anywhere??? Ataupun just chillexing at home dengan family??? Menghabiskan masa bersama2??? Atau ada yang akan pergi menyambut sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia??? 

Iolss??? Entah tak tau, belum ada apa2 planning lagi dengan Ash... ihikss...weollss 2 beranak belum sempat nak  meeting lagi...wakakakaka...ngarut jer kann??? Tapi esok adalah, nak bawak Ash gi office jap esok nak hantar barang kat my colleagues... Tak pernah bawak Ash gi office lagi, this is the first time kot bawak Ash...ha ha ha... Kalau dah pandai berjalan tetiap giliran Saturday Mummy dia kerja Mummy dia akan angkut Ash... Other than that tak taulah lepas tu kitaorang nak melencong ke mana...hik hik hik... Sunway Pyramid ke, Mid Valley ke, Subang Parade ke, Empire ke... or ajak Ash lepak Pavi ni cara jugak ni uolss... Hew hew hew... Entahlah... seriously no plans for this week...could be jugak resting at home jer... Ha ha ha... 

Uolss on Tuesday jangan blues blues sangat ok??? Iolss on Tuesday confirm tak blues ok??? Sebabnya Pink Panther dah nak fly malam ni gi Sydney for a week... Ho ho ho... Curlasss sangat tauuu... Ahaksss... uolss ingat iolss free semedang next week??? Tak ado makno... ado eh kojo dio tinggalkan... Ingat dia takkan email dan call dari Sydney tu... La la la... Tapi tak apalah dah namanya pun kerja kann??? 

*Oklah, happy long weekend uolss nanti iolss bebel2 dalam entri lain pulak ek??? Buat masa sekarang mata dah nantuk... Exhausted sangat today... banyak benda today... -- yang seronoknya kalau Pink Panther travel nanti akan ada buah tangan untuk Ash... Mummy dia ikut mood Pink Panther...muahahaha.... Macam seronok pulak jadi Ash ni... Asyik menerima jer... ha ha ha... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Get Excited It's A Long Weekend!!! >_< Hooray!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, August 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. selamat berhujung minggu kak farah .. kirim salam peluk sayang dekat ash :D

    ReplyDelete
  2. Pcl stay kat rumah jer with lovely family, anak sulung balik cuti...kalo nk keluar dinner je la..

    Emmm so many ???? Haha..

    ReplyDelete
  3. selamat berhujung minggu kak..bawak ash jalan2 tak pun duk rumah layan anak je..hehe

    ReplyDelete
  4. Happy weekend kak farah...fiza balik kg :)

    ReplyDelete
  5. sweet dream kak fara... rehat secukupnya... happy holiday :)

    ReplyDelete
  6. Slmt brcuti juga sis..lya hbskn masa cuti blik kg je

    ReplyDelete
  7. happy weekend kak farah.. amboi ash, sakan ye ikut mummy dia..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia