Home » , , , , , , , » Cerita Raya 2014 Iolss???

Cerita Raya 2014 Iolss???

Source Extracted & Edited from Google
Assalamualaikum dan salam Isnin peeps!!! Happy Monday morning... and welcome back to routine... Masa untuk kembali bekerja, kembali ke kuliah, kembali ke segala2nya lah... Hik hik hik... Bila dah bercuti panjang ni biasalah kann??? Segalanya terasa tepu dan beku seketika... Apa orang kata??? Kena warm up dulu giteww... Ahaksss... 

So how's your raya peeps this time around??? Happening??? Fun??? If yes Alhamdulillah... Ash & iolss??? Alhamdulillah, biasa2 ajer gitew... Tapi seronoklah dengan kehadiran Ash dalam family iolss this year... Semuanya geli hati melihatkan telatah dan gelagat Ash... Yer lah at this moment, Ash yang paling kecik uolss... Next year kot2 ada yang lagi kecik tak tau lah... Oops for sure not from me... Manalah tau kot2 cousin2 ada yang burst lagi atau pulak next year... 

Our raya, our eid was simple and sederhana every year... yang pastinya, the family bond makes it meaningful... Iolss pun tak nak cerita banyak2 dalam entri ni ok uolss dan tak nak cerita ulang2... Tapi cerita raya 2014 iolss ada di-up-kan sepanjang minggu raya... Kot2 ada sesiapa sudi nak marathon baca silakanlah gali2 entri2 minggu lepas...Ahakss tak sudi pun tak apo... 

Seronok tapi penat jugak ok??? Penat tapi seronok jugak ok??? ^_^...Dua2 pun ado... Biasalah dah nama pun rayo... driving long distance bertemankan Ash, driving sana sini bertemankan Ash, ziarah sana ziarah sini bertemankan Ash... borak sana borak sini bertemankan Ash... plus Ash yang takut orang lagi... muahahaha... Oh my lil' bodyguard yang takut orang... Bila bertemankan Ash pepaham jerlah kann dia macam mana??? Ragam dan tantrum si kecik ni tak menentu... Hew hew hew... Tapi adatlah tu... Dah nama pun beranak kecik... apa yang nak dihairankan... 

Kesian pun ado tengok si kecik tu... bila malam jer #pengsan... tidur lena uolss... ha ha ha dengan Mummy2 dia sekali lena tidur... 

So konklusinya, cerita raya 2014 iolss ada di-up-kan sepanjang minggu raya yang lepas... ^_^... 

*Got to go for now, nak jenguk Pink Panther yang telah seminggu ditinggalkan... ihikss... dia tak cuti raya dia kerja... siap sedialah kerja yang menimbun dari Pink Panther kejap lagi ni... Hua hua hua... Till then cheerios peeps... ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cerita Raya 2014 Iolss??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. Huhuhu..samalah jugak dengan aida..Puas beryaa tahun ni..seronok..makan macam-macam sedapp..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Dah masuk kerja hari ni.. Semua sekali, termasuk Zara, pergi nursery..

    ReplyDelete
  3. sy best jgk sbb family bt family gath kt p.perhentian.hehe...anak pn dh bsr..so bsr lh ekeke

    ReplyDelete
  4. nak kena korek cite lama la ni..nak tengok ash pakai baju raya!!

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Farah n Ash .... meriah raya ye, jalan sakan ko dengan si Ash hehe

    ReplyDelete
  6. welcome back to work sis hheeee

    ReplyDelete
  7. seronok beraya dengan ash..hihi..
    selamat kembali bekerja..

    ReplyDelete
  8. salam. alhamdulillah..raya tahun ni..meriahh hehehhe :)

    ReplyDelete
  9. kalau raya.. berkumpul ramai2 mmg penat sikit.. tapi seronok tu tak boleh nak gambarkan.. hehe

    ReplyDelete
  10. mmg seronok lah kalau ada anak kecik bila time raya..
    lagi2 jadi tumpuan.. hilang segala penat kan babe.. hehe
    Selamat Hari Raya Ash.. :)

    ReplyDelete
  11. Pada wanie, raya tahun ni bermakna lebih berbanding tahun lepas..sebab dapat kumpul dengan sedara dan kawan-kawan yang dah lama tak jumpa..seronok ! ^_^

    ReplyDelete
  12. huhuhu ..
    Nat plak tak terlarat nak melarat g beraya .. makanya duk je lah berkurung di rumah ... Jalan jem . Panas Bahang .. Kita sorang je yang drive .. mau xpatah tengkuk n pinggang .. org belakang sedap berdengkur .. Stress!!

    ReplyDelete
  13. Waa....seronok la ash berkepit ngan mummy kan.....

    ReplyDelete
  14. cerita raya yer? urmmmm sy simple2 jerk tahun ni...

    ReplyDelete
  15. seronok la ash tahun nie beraya...akak start bekerja dari minggu lepas lagi...

    ReplyDelete
  16. Citer raya..satu pon tak update kat blog huhuhu.sibuk manjang tak ingat nak mengarang dahh hahahhaa ...

    ReplyDelete
  17. bESTNYERR aSH RAYA .PENAT SUDAHHHHHH MMG TDO JER LA KERJANYERR KAN KAN KAN ..

    ReplyDelete
  18. cerita raya masing masing semuanya meriah dan seronok :)

    ReplyDelete
  19. Aqil pon xmau kt org.nyedeng ja dgn mama dia ni

    Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia