Home » , , , , , , , , » Bubblynotes.Com Visitors... Country/Territory, City/Town...

Bubblynotes.Com Visitors... Country/Territory, City/Town...

Ini namo eh dah takdo kojo malam semalam... Lepas tu rasa seronok dan teruja pulak nak godek sana godek sini... Sekali sekala layan buat analisis (ahaksss analisis lah sangattt kann???) Seronok jugak uolss... 

DISCLAIMER: Ini bukan entri untuk show off, gebang ataupun apa2 saja yang berkaitan dengannya.... Ini entri merapu nak release stress kerja2 yang melambak ni... Wakakaka... 

Bebel pun tak banyak, just uolss layan jerlah kalau sudi layan mata ek???





Statistik dalam sehari sehingga ke pukul 10 pm plus malam tadi...Oh ya... Ini adalah menggunakan Google Analytics Apps yer uolss... Kalau nak install trylah rewang2 mata kat Play Store ataupun Apps Store... Iolss memang melayan report ni tetiap malam... Best jugaklah dok godek sana godek sini... Yang bestnya banyak info atau maklumat yang boleh digali untuk blog sendiri uolss... Ekekekeke ^_* 

*Itu jer nak cerita... saja isi2 dengan entri merapu meraban di hari Jumaat...ekekekeke... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes.Com Visitors... Country/Territory, City/Town..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. pernah install jugak app.tapi sbb terlalu berat sangat + yang lain,terpaksa jugak buang..hehe..

    ReplyDelete
  2. wah wah femes amos blog jelitawan farah kita ni ye ;)

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni..jap gi nak kena godek2 app tu jugak..

    ReplyDelete
  4. Fuyoooooo!!! terbaiklahh akk... Keep moving forward ye kak... support u always

    ReplyDelete
  5. sye yg kt putrajaya tu... heheheheehe... perghh! bnyk gle yg revieww blog akk.. tipss tipss..ekeekekek

    ReplyDelete
  6. Wahhh ... Tahniah ...
    App nie bagus, macam2 boleh buat, tp rase nyer cam berat jer ... Utk tipon I nie lah ... :-p

    ReplyDelete
  7. Wahh..terbaiklah Kak Farah..macam best je apps ni..bolehlah try godek2 nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Wah terbaik menarik tertarik jugak ;la nak install hehehe

    ReplyDelete
  9. eh, nak download la. tak pernah tahu pulak. aduhh ketinggalan nih.

    ReplyDelete
  10. ohh ade ye google analytics apps..xtahu lak..cambest lak dapat view camni kan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia