Home » , , , , » Bubblynotes.Com Top Commentators: July 2014

Bubblynotes.Com Top Commentators: July 2014

Source Extracted from Google

Terlupa pulak nak update siapakah yang tersenarai dalam Bubblynotes.Com Top Commentators: July 2014 disebabkan I'm Feeling Lazy Today hari tu uolsss... Ahaksss... walhal dah siap2 draft dah entri... Ya ampunnn... kemalasan melanda punya pasal hari tu boleh terlupa??? Wakakakakaa.... 

Mereka2 yang tersenarai bagi bulan July 2014 atau nama mereka yang naik ke carta adalah...

  • Azhafizah Md Nor (49)
  • Maria Firdz (42)
  • Akif Imtiyaz (40)
  • Amanda Suria (39)
  • ros_reeza (30)
  • Nurzakiah Hanum (25)
  • Asha Lya (24)
  • TunSha Ayunie (23)
  • Mar Mansor (21)
  • Cik Itah@RRP (21)

  • Sekalung tahniah kepada mereka2 yang telah tersenarai tapi bagi iolss tersenarai atau tidak seperti biasa iolss appreciate semuanya sebab uolss sudi menjengah ke Bubblynotes.Com yang tidak seberapa ini. ^_^... 

    Thank you pada uolss kerana sudi kerling2, jeling2, singgah2 dan baca2 serta komen2 di Bubblynotes.Com. Iolss sayang semuanya dan tiada istilah pilih kasih ok??? Tersenarai atau tidak yang penting kita sentiasa support each other dan juga ber-blogging secara sihat. 

    Bagi sesiapa yang belum kenal, kalau belumlah atau dah pun kenal, jomlah weollss sama2 blogwalking dan meriahkan blog2 mereka yang tersenarai di atas... mereka sangat ramah tamah ok??? Sungguh iolss tak tipu punya... Seronok berkenalan dengan mereka di alam maya, realiti dan seronok membaca blog mereka juga... sama macam uolss2 juga...seronik berkenalan dengan uolss dan membaca blog2 uolss... 

    Apa2pun, last but not least once again... thank you uolss (tak kira sama ada tersenarai atau tidak)... heartz uolss deep deep...

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubblynotes.Com Top Commentators: July 2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, August 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    12 comments:

    1. SALAM KAK FARAH...
      RAMAINYA PEMINAT KAK...

      http://jmbelog.blogspot.com/2014/08/lemang-buy-1-free-1.html

      ReplyDelete
    2. Asslmkm kak.. Tahniah buat mereka.. :)

      ReplyDelete
    3. sama2.... aikssss..... komen kerepek ubi pun tersenarai...woahhh lihatlahhh doooniaaaa !! tenkiu uolssss

      ReplyDelete
    4. Sapa nak kenal ngan SA silalah terjah blog...eh....promosi plak....hehehhe

      ReplyDelete
    5. Hehehe tq Farah ..Lya pon ada ..

      ReplyDelete
    6. Tahniah buat semua yang tersenarai..

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia