Home » , , , , , , , , , » Bokitta Hijab... Rasa Macam Nak Grab Sehelai Dua...

Bokitta Hijab... Rasa Macam Nak Grab Sehelai Dua...

Source Extracted from Google 
Boleh??? Tetengah malam cenggini sambil menunggu full scan lappy menggunakan software anti-virus buatan Malaysia, yup software anti-virus 100% buatan Malaysia yang telah mula berada di pasaran Kyrol Internet Security 2015  uolss... Dah tangkap cacing seekor dah pun dalam lappy ni... Ok ok, back to the topic... tetibaaaa... iolss kepingin pulak nak mencuba Bokitta Hijab... Terasa macam ibarat nak klik2 jer barang sehelai dua...Ihikss... 

Apa itu Bokitta Hijab??? I'm sure ramai yang dah tau tentang Bokitta Hijab ni kann??? Pinned free, time saving and ready wrapped hijab for all hijabista... He he he... Untuk Mummy2 macam iolss ni sesuai sangatlah bila tiba saat2 nak cepat kann??? Erkss ok reality tak payah Bokitta sangat pun tak apa uolss... tudung ekspres yang lain pun ado... tapi bagi iolsss, ini my ownself ok??? Tak berapa nak minat dengan tudung ekspres sebabnya I'm a shawl type of person... Bukan tak pernah pakai, pernah uolss tapi sangat2 jarang... Iolss tak ado pun tudung ekspres... pinjam omak den yang punyo, bila nak ke supermarket or kedai runcit berdekatan area rumah... hu hu hu... 

Entah tetiba macam rasa macam stailista jer Bokitta ni... hik hik hik... iolss kann memang minat benda2 macam ni.. Nak kata fashion victim taklah sangat... Tapiii, kadang2 tu macam yer.. Yang positif tak apa kann??? Dan tetiba merasakan memang nak grab sehelai dua... Gigih iolss browse di SINI semata2 keinginan secara tetiba nak ber-Bokitta... Ok uolss it's not because of Neelofa ok??? Iolss yang tiba tiba kepingin...Kui kui kui... 

Siap cuci2 mata dulu dan screen capture collections yang berkenan di hati uolss... :(...Tapi ada di antara yang iolss minat dah sold out...Muahahaha...mesti wang ringgit iolss berkata2... selamat hakuuu....Apa yang iolss berkenan tu???... Ok disebabkan dah nak ke pagi ni, mata pun agak tak mengizinkan, iolss tak crop or edit pun ek??? Uolss layan jerlah uncrop, unedited and raw version ni ek??? 




Penampakkan gaya dan imej, memang ramai jugak yang dah grab ni... Ramai jugak ek yang minat??? Muahahaha... of course-lah fashion statement uolss... termasuklah iolss yang dah nak terjebak ni... Hu hu hu... Seriously tiba terasa macam nak try pulak... Menarik memang menarik... 

*Belum klik apa2 pun lagi ni... hik hik hik... masih browsing2 sana sini melayan all of Bokitta collections... Masih belum ada sebarang transactions pun... Hua hua hua... Kalau2 dah, kalau2 ada rezeki, iolls snaplah sebarang dua ok??? *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bokitta Hijab... Rasa Macam Nak Grab Sehelai Dua..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. kedai sini ada jual. FD pun teringin nak beli. tapi bila tengok harga. terus usha barang lain. iolls tak mampu uolls. ahahaha! xD

    ReplyDelete
  2. Yer la akak.. cantik.. dah tersuka jugak nie.. semua sebab akak la nie...hehehe

    ReplyDelete
  3. Bajet Anim kecik je, bila goncang dompet tu bunyi duit syiling je hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Fara.., pcl ni tak faham sangat jenis tudung wanita ni..kalau diajak shopping.. main ikut aje, sebut fasal bokitta ..emm memang cantik lah teruja tengok, suka cara pemakaiannya...mamaD apa lagi sepoloh kali teruja nak beli....hurmm.

    ReplyDelete
  5. hehehe.. kat IG dah byk kak.. tapi harga nya belum mampu lagi..hehe..✌

    ReplyDelete
  6. Bokitta collection cantik2, tp time nk beli tu la stok yg kita berkenan habis..
    Hehehe petanda suh tuan dia berjimat kot ;)

    ReplyDelete
  7. Apa lagi kak , grablah lebih. Boleh bagi dekat kami kanak kanak #GengBloggerChumil! Ehek. :P

    ReplyDelete
  8. pergh harga! menangis tengok T____T

    ReplyDelete
  9. ooo..yang si neolofa jadi model tudung ni kan farah...klau tak silap akak la..memang cantik sesangat...harga pun boleh tahan

    ReplyDelete
  10. cantiknya..harga pun secantik barangnya..tak mampu lagi..huhu

    ReplyDelete
  11. wauu cantik2 lah farah.. grab la satu dua tiga empat.. heeeee

    ReplyDelete
  12. cantik sangat !! grab banyakkk banyakkkk kak fara !! grabb jangan tak grabbbb

    ReplyDelete
  13. Cantik tapi mmpu tgk je la bila terpndg hrganya...

    ReplyDelete
  14. cantiknya shawl bokitta..harga pun cantik :)

    ReplyDelete
  15. tudung bokitta mmg best..very easy to wear..mmg mahal sikit tapi share2 dgn my sis..hehe. so, adala collection bokitta dalam almari..hehee..i biasa beli kat this website www.myvalorem.com skrg tgh ada sale..banyak jugak discount tu.tapi xsure sampai bila sale tu..lagi satu ada telekung berbatu..i siap beli sampai 4 pasang untuk my mom and my sis..ye la, x pernah jumpa telekung camtu..very comfortable..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia