Home » , , , , , , , , , » Babies With Suspenders Are Cuteness!!! Ash Pun Sama???

Babies With Suspenders Are Cuteness!!! Ash Pun Sama???

Source Extracted from Google
Source Extracted from Google 
Source Extracted from Google 
Baby sense of fashion giteww!!! Ha ha ha... Siapa cakap baby boy tak dapat bergaya seiring baby girl??? There are ways jugak for baby boy nak bergaya hoccay??? Antara rajin tak rajin jer lah weollss nak menggayakan... Iolss??? When it comes to fashion statement memang terlebih super duper rajin uolss... Muahahaha... I kan love fashion gitew??? Bluekkk sila terbelahak rainbow sambil meletakkan jari jemari di bahu dan memusingkan bebola mata uolss sebagai tanda meluat yang tidak terhingga adanya. 

Comel and masculine kann??? Babies with suspenders??? Dalam banyak2 gambar kat atas iolss paling suka yang kedua tu... Handsome ok handsome... Ash pun ada suspender jugak...ahaksss... tapi for a start suspender kerokopee errr betul ke eja ni? Boleh??? 


Ha ha ha boleh gayanya??? Nak tengok Ash pakai??? Mehh mehh... Tak nak tengok pun tak apo, tak ada paksaan...

Habislah.... kecik2 dah expose dengan macam2 fashion ni... langkah2 nak mendidik jadi lelaki masculine dan metrosexual gamaknya iolss ni...ahaksss... padahnya bila dapat Mummy macam iolss ni kann??? Alaaa...Abah Ash pun sama... suh Mummy tengok macam mana dress up anak Amber Chia... Hik hik hik... So bukan Mummy sorang ok??? ^_*.... 

Oklah peeps got to go for now... nak bersiap nak attend kenduri kahwin my anak sedara... Till then cheerios!!! Daaaa for now.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Babies With Suspenders Are Cuteness!!! Ash Pun Sama??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, August 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. Nak beli jugak lah untuk Ean Rifqee

    ReplyDelete
  2. COMEL and ENSEM Ash la....betul tu baby boy pun boleh berfesyen kan...nak tak nak mommy kena kuar banje lebih la...betul x?

    ReplyDelete
  3. comellahhh baby ash pakai mcm tuuuu.
    smart smart! :D

    ReplyDelete
  4. Ash bertambah hensem lah lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Comelnye ash...cute froggie too ;)

    ReplyDelete
  6. comelnye budak kecik tu
    seronok ash difesyenkan..sure ash senyum bila dia tgk gambar masa dia kecik
    kiut!

    ReplyDelete
  7. ohhh Ash !! kelkatak jadinya...wuahahhaa

    ReplyDelete
  8. comellll... kite ade jugak beli utk Mursyid..tapi tak penah bagi pakai...haha

    ReplyDelete
  9. comel je Ash.. rasa nak peluk cium je..hikhikhik..

    ReplyDelete
  10. tu la kan...baby boy pon boleh bgaya comey mcm baby girl

    ReplyDelete
  11. Hensem boy... Mmg hbislah Ash.. Kna kerja dek mama dia yg suka bergaya nih. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia