Home » , , , , , , , , , , , » Ash's 1st Attempt In The Pool!!!

Ash's 1st Attempt In The Pool!!!

Adoi adoi Mummy oiii... bukannya pool betul2...Inflatable pool jer pun... Tu pun nak dibahankan dalam Bubblynotes ek??? Ekekekeke... Moments uolss moments... Nanti esok2 bila Ash dah besar tengok balik, mesti dia terfikir...eh Ash macam ni ke masa kecik??? Ihiksss... Tak punnn... Mummy please delete my pictures.... Ash tak suka expose...Muahahahaa.... 

Kesinambungan dari entri Swiming???Complete Sets...Let's Go!!! ... now tiba masa nak share the "cuperboy in action" kata Uncle Shark dia... Semalam-lah pun baru beraksi dalam inflatable pool tu masa baru balik dari kenduri kahwin uolss... Ha ha ha...dah panas2 masa kenduri kahwin tu...memang cuaca terik betulll.... Kita berkubang #ehh...kita berendam pulak dalam inflatable pool...biasalah...Mummy Ash pun tumpang sekaki...ahakss...nasib muat pool tu dan tak melimpah air tu... bha ha ha...kira kecik lagi lah jugak badan yang dah menembun ni...la la la .... 

Ok... bebel banyak2 tak mau... yang dinanti #ehh ada ke yang menantikan...ok uolss...nak tengok pun boleh tak nak tengok pun boleh...macam biasa...tiada paksaan...tapiiii...jomlah kita, moh ler kita... 


Mula2 memang agak kegayatan di situ uolss... Yelah baru first time dan tak biasa lagi kann??? Take time giteww kaedahnya...

Dia dah mula dah...dah mula dah... dah mula rasa comfortable sikit katanya... tetiba pulak terasa macam best ek??? 

Kekononnya cuba stable-kan dan mengimbangi badan katanya... Ha ha ha... Dia dah mula seronok dah nak berkuak lentang... dan akhirnya.... 

Syok sendiri ni... suka sungguh dah dapat floating tu... gaya kuak lentanglah sangattt kann??? Kemain lagi...sudahnya tak nak keluar uolsss...Huwaaa... Mummy yang sengsara nak memujuk supaya keluar dari pool... Ha ha ha...Take time yang lama nak pujuk dia... sampai dah kecut jari jemari comel itu.... Masa dikeluarkan dari pool tu... menangis pulak dia nak masuk balik...Tapiii, tak bolehlah...dah nak dekat pukul 7 p.m. dah... Masuk...masuk...masuk... Kita mandi dan salin pyjamas... Dinner time, drink milk and kita tengok Mickey Mouse Clubhouse pulak ek??? Lepas tu kita main kejar2 macam biasa...Hik hik hik... 

*Kalau macam ni gayanya, macam nak kena bawak masuk ke the real pool jer ni... Ada jer yang nak ikut tu... Ha ha ha...Siapa lagi...Aunty Anim dia lah... Dia nak berenang2 di pool dengan Ash...Nanti kita set ek Anim??? *_^... Errr...agak2 Sally nak ikut tak dengan madu dia AJ??? Wakakakaka...Mama long Suria Amanda dengan kakak Dania???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash's 1st Attempt In The Pool!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. Iqy nk join jugak.boleh tk abg Ash..mcm best je mcm seronok je..heee

    ReplyDelete
  2. ank sy pestime aritu msa pegi Pulau bwk dia main air..mula2 mmg tkt..lama2, dia plak ajak kite pegi tgh hehehe....kalo kat pool belum penah try lg

    ReplyDelete
  3. nanti lama-lama pandai la Ash berenang.. :)

    ReplyDelete
  4. wow! Ash dah boleh berenang gituuuu. Terserlah riang ria wajah Ash bila masuk dalam air hehehe.

    ReplyDelete
  5. alolo..comelnye ash swim. siap kuak lentang.hehe

    ReplyDelete
  6. amboi3....sonok dia dok berenang.Aqil klau boh dlm air cmtu la.nk tbalik smua ada

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum farah...enjoynya Ash yer..:)

    ReplyDelete
  8. luth, asal mandi.mesti main pool dalm baldi..
    xleh nk beli pool besar2..x tau mna nak letak.. letak dia dlm baldi je..
    ash nanti bolh abg luth tumpng main sekali tak?

    ReplyDelete
  9. seronoknya ash...auntie nak mandi sama boleh tak...

    ReplyDelete
  10. haha, nak tak nak kena jugalah bawa keluar. sekali dah bagi kat pool betul, habislah.. nasib baik x pndai berenang lagi. hehe

    ReplyDelete
  11. Budak2 kalo dapat air mmg suka la...eh aunty pun nk join sama boleh tak...hehehe

    ReplyDelete
  12. first time mcm konon gayat. tp dh berendam mula la syok tak nak naik.mak la yg puas pujuk.tp best melayan..

    ReplyDelete
  13. comel muka Ash masa kuak lentang..hehe

    ReplyDelete
  14. budak dan air memang tak dapat dipisahkan..

    ReplyDelete
  15. alalaa.. seronoknya.. baby asy kalau dapat masuk kolam pun macam ash ni lah gayanya, takmo keluar.. hehe seronok sangat lah

    ReplyDelete
  16. bagi real pool comfirm pastu taknak naik ke darat dah.... wuahahahhaa

    ReplyDelete
  17. Haha... Layan kan aje..nnt mak nye pning bila dia sllu nk main pool..

    ReplyDelete
  18. happynya ash...nak join bleh tak ash ?

    ReplyDelete
  19. Jeles anty Lya tgk Ash layan swimming pool ..hehehe

    ReplyDelete
  20. Amboi ash... seronok die... kite sama la suke main air, sis deno selau jadi mermaid gak

    ReplyDelete
  21. dah seronok main air memang taknak keluarlah dia..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia