Home » , , , , , , , , , , » "Akak, Jangan Pakai Cantik2 Sangat..."... Pesannya Sally... ^_^

"Akak, Jangan Pakai Cantik2 Sangat..."... Pesannya Sally... ^_^

"Akak, jangan pakai cantik2 sangat... Tengok Yuna jer punnn..."... La la la... pesan Sally pada iolss semalam masa nak balik beraya dari rumah iolss... Giteww... 

Ahaks cantik ker ni??? Biasa2 ajer??? Simple and casual and kekonon urban sikit... Muahaha... Sampai tadi di Instagram Sally cakap Over!!! Jangan overshadow Yuna... Hu hu hu... Mana mampoooo iolss nak overshadow Yuna??? I is not retis nor celebrity hoccay??? Kui kui kui... ini baju biasa2 jer... 

Oh yess, ada headband... kekonon 1st ever self presentation with shawl and headband... Kan that day iolss ada mentioned dalam entri INI iolss nak mencuba menggayakan shawl or pashmina with headband...Sikit jer lagi, sikit jer iolss nak try ni... Nanti iolss share ek??? Seganlah pulok tiba2 rasanya diri ini... 

#OOTD untuk event bersama Yunalis Zarai ... I chose to be simple and casual ajer... Bila event-nya??? Ala... nanti iolss share... once dah settle kerja baru boleh inform, inform awal2 tak syok and tak best... untuk event kali ini iolss memilih thematic colour of black, maroon, red and grey... and surprisingly no pink uolss... muahahaha... kita divert sikit once a while... digabungkan dengan few accesories such as long necklace of course... and headband blink2 tu... 

Oh Sally... tak mampoo akakmu ini nak overshadow Yuna... ha ha ha... 

*Entri lain yang iolss nak up, entri lain yang keluar... Banyak benau nak cerita sampai jadi tak tentu arah... Wakakaka... Time ada idea cengginilah, time kering kontang??? Sangapp... Writer's block... Ekekekeke... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "Akak, Jangan Pakai Cantik2 Sangat..."... Pesannya Sally... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. hahahaha tak tentu arah nak citer kan? ermm samolah kito ni hah pun.. dah terus mengelabah dah ni

    ReplyDelete
  2. Pasti cun melecun. Simple dan gojes mak dara kita khen :)

    ReplyDelete
  3. Hehehee jangannnt Farah lebih dari yuna sudahh hahaha

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnyerr jumpa Yuna tuuuuuuuuuuu ..All The Best Farah

    ReplyDelete
  5. Alaa... sesekali nak melawa apalah salahnya Sally ni pun...

    ReplyDelete
  6. hahahaha...woii...bayar blk royalti pakai nama sally dlm entry! LOL..hahahaha...ingat pesan orang muda-muda..jgn overshadowed!

    ReplyDelete
  7. wah..nk jpe yuna..peminat setia eh?

    ReplyDelete
  8. salam. ala..nak tengok gambar akak..T.T

    ReplyDelete
  9. Mesti lawa..tk sabar nk tengok gambar Farah ni..

    ReplyDelete
  10. bestnya dpt jumpa Yuna..akak tetap gojes.

    ReplyDelete
  11. tak apa wanita tu kena berpakaian elok bagus tutup aurat..

    ReplyDelete
  12. pesanan dari adik tu sis ehheeee

    ReplyDelete
  13. wah...dah planning nak pakai apa bagai ni...tak sabar nak tengok hasilnya nanti ni...hihi

    ReplyDelete
  14. Haip haippp , jangan hover hokeh akak. Kang Yuna ke mana , akak pula yang menyanyi. Eh. :P

    ReplyDelete
  15. cantik headband tu..mesti meletoppss akk..hehe

    ReplyDelete
  16. nak tengok jugak penampilannya tu...mesti ramai yang jeling-jeling...hehehe

    ReplyDelete
  17. wahh best nyer event nak jumpe yuna! ;)

    ReplyDelete
  18. Jangan lupa upload gambar tu anti Kak Frah..tak sabar nak tengok ni..ehehee..mesti cantik..

    ReplyDelete
  19. meh tempek gambar .. x sabar nak tgk :)

    ReplyDelete
  20. wahh best tu... im follower 1569..salam kenal

    ReplyDelete
  21. hehe...boleh ker farah tak pakai cantik2? ;)

    ReplyDelete
  22. hahah.. siap ada pesanan penaja lagi dari Sally yer :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia