Home » , , , , , , » WW#24: Puasa Yang Dihayati & Yang Tidak...

WW#24: Puasa Yang Dihayati & Yang Tidak...

*Sekadar perkongsian sebagai peringatan kepada diri sendiri dan uols2 yang iolss sayangs... Selamat menjalani ibadah puasa uolss...
Terimakasih telah membaca artikel WW#24: Puasa Yang Dihayati & Yang Tidak... . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

24 komentar:

  1. salam ramadhan farah,tu yang kita kena elakkan,lebih-lebih lagi di bulan yang mulia nie...insyallah..

    ReplyDelete
  2. terima kasih berkongsi dan mengingatkan...salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  3. jaga mulut jaga kelakuan juga....nice sharing...

    ReplyDelete
  4. kne jaga sume.. kelakuan.. percakapan..

    ReplyDelete
  5. in sha Allah semua ini dapat dielakkan andai kita saling ingat mengingati

    ReplyDelete
  6. puasa bukan takat tahan lapar dan dahaga..tahan segala pancaindera kita..

    ReplyDelete
  7. ramai yang berpuasa, tapi tidak mendapat apa-apa dari puasanya, sekadar lapar dan dahaga semata, nafsu pun semakin gemuk dan subur.

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum... farah,

    insaallah untuk ingatan diri ini ... jaga mulut, jaga aurat..

    mselim3

    ReplyDelete
  9. semoga puasa kita diberkati allah swt

    ReplyDelete
  10. Mari kita perbaiki diri masing2 .... Semoga Ramadhan kali ini membawa perubahan ke arah kebaikan .... Semoga kita semua terus istiqamah ... Insyaallah ...

    ReplyDelete
  11. thanks for sharing Farah, moga puasa kita diterima dan diberkati..

    ReplyDelete
  12. Nice sharing.. kartun yang penuh tauladan.. :)

    ReplyDelete
  13. peringatan utk diri sendiri...terima kasih farah

    ReplyDelete
  14. moga kita dpt banyak ganjaran di bulan mulia ni..

    ReplyDelete
  15. Bulan puasa semua kena jaga bukan setakat menahan diri dr lapar dan dahaga jer

    ReplyDelete
  16. byk nasihat dlm gmbr tukan :)

    ReplyDelete
  17. sedangkan dalam bulan biasa pon kita di larang, tak kan lah bulan baik nih nak gandakan lg kan..:)

    ReplyDelete
  18. in shaa Allah saling ingat mengingati pasti dpt mengelak drp semua nih blaku

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.