Home » , , , , , , , , » Welcome Syed Alwi @ Awi... To The Blogger World... ^_^

Welcome Syed Alwi @ Awi... To The Blogger World... ^_^


Mengalu2kan kedatangan En. Syed Alwie  @ Awi ke dunia blog... ^_^... Siapa Awi ni??? Awi adalah seorang yang pandai mengatun ekekeke... taklah seorang yang pandai melukis ok uolss??? Dan salah seorang dari ahli keluarga a.k.a. adik beradik KBBA (Kelab Blogger Ben Ashaari). Akhirnya setelah sekian lama memeram idea untuk berblog, (menurut kata Awi-lah)... now terbit sudah blog Awi...Yess, iolss is suka and welcome Awi ke dunia blog with open hands. The more the merrier giteww... Ahakss... 

Bukti Awi pandai melukis kartun dan mengomik??? Erkss mengomik??? Ada ke perkataan tu??? Muahahaha,  bedal jer lah... 


Sangat berseni dan comel kann??? Ha ha ha dan bila sebut Daddy & Qhaliff tak perlu diperkenalkan kartun siapa lagi... Dah tentu2 lah abang long kawasan KBBA ... Ben Ashaari ...Ini baru dalam entry Awi yang pertama, belum lagi yang seterusnya... Jarang ada blog dengan konsep sebegini dan iolss is like dengan niche atau konsep yang Awi cuba bawakan. 

Oh yess, Awi juga menerima tempahan untuk melukis kartun weolls... If uolss berminat bolehlah cuba2 contact Awi sendiri ataupun if tak dapat jumpa contact Awi, boleh jer iolss tanyakan uolss.... He he he... 

Aura blogging dan aura blogger masuk meresap ek Awi??? Peeps let's us welcome Awi and support Awi dalam dunia blogging... ^_^... Untuk melawat blog Awi, uolss boleh klik pada gambar header blog Awi di atas atau pada komik yang Awi buat tu, iolss dah link-kan dah... 

Till then cheerios, nak settle kerja Mummy2 kat dapur untuk iftar nanti... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Welcome Syed Alwi @ Awi... To The Blogger World... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, July 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. hahahaha lawak la komik abg ben tu XD XD yeayyy!! Ena suka komik!! Boleh baca

    ReplyDelete
  2. suka tengok kartun2 syed alwi nie..hihi.. kartun2 yg comel.. nak follow la.. :)

    ReplyDelete
  3. Hehehe pandai Awi lukis komik ..Ok nnt Lya TERJAH sana ..

    ReplyDelete
  4. wahhh.. nak gi bw ke blog dia la...

    ReplyDelete
  5. Qhalif bakal mewarisi otot ayahnya nnt...

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

    ReplyDelete
  6. hoho..menarikk..ok..nk terjah blog die jap..

    ReplyDelete
  7. salam. welcome to Awi...kreatif sungguh!

    ReplyDelete
  8. Wah awi....comel katun2 tu la...selamat datang ke dunia blogging dik...

    ReplyDelete
  9. wahhh suka baca komik2 mcm nih.. terjah!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia