Home » , , , , » Super Raya Sale By Lazada!!!

Super Raya Sale By Lazada!!!

http://ho.lazada.com.my/SH1d1P
KLIK pada Banner Super Raya Sale 16 July INI / Caption INI untuk maklumat terperinci!!! Tapi baca sampai habis dulu perkara2 menarik yang ditawarkan!!! He he he...
"Berdendang mari berdendang...
Berdendang di seluruh alam...
Bergema suara bergema...
Nazam lebaran..."

The raya spirit is on!!! Iolss believe mesti ramai yang dah mula sibuk buat persiapan untuk menyambut Syawal yang bakal menjelma tak lama lagi kannnn??? Biasalah, weolls2 ni bila dah nak Raya, macam2 persiapan nak kena buat... Lagi2 macam Mummy2 macam iolss ni...Ihikss... List untuk persiapan Raya tu panjang ok uolss??? Bukan setakat untuk diri sendiri, untuk anak2, untuk rumah, untuk makanan, untuk parents dan segala2nya lah... Bila Raya bakal menjelma... ada kalanya ada benda2 yang perlu ditukar ada benda2 yang perlu dibeli...Tapi ingat uolss!!! Raya bukan tiket untuk membazir dan membeli sesuatu yang over budget...Yelah, Aidilfitri setahun sekali kann??? Mestilah nak sambut dengan meriah dan gembira... Okkk.... Tak salah nak beli barang2 baru kalau berkemampuan...Nak beli sampai 10 pasang baju raya pun tak ada orang nak marah... Nak berganti perabot dan perkakasan satu rumah pun tak ada orang nak marah...Kalau berkemampuan apa salahnya... ^_^... Tapi, sebaik2nya biarlah kita berbelanja secara berhemah dan tak perlu membazir dengan banyak... 

Untuk itu??? Jeng jeng jeng...Iolss ada satu berita yang mungkin akan menggembirakan uolss... Lazada akan mengadakan SUPER RAYA SALE BY LAZADA pada 16 JULAI 2014, RABU. Makanya, uolss bolehlah ber-shopping sakan di Lazada ok??? Tawaran hebat ini hanyalah untuk 1 hari sahaja...Diulangi, 1 hari sahaja!!! Uolss jangan lepaskan peluang untuk ber-shopping dengan harga yang berbaloi2 kerana untuk pengetahuan uolss... 

Pihak Lazada akan memberikan diskaun sehingga 92% untuk barangan raya seperti.... 
  1. Home & Living Items RM 77 & below
  2. Home Appliances RM 99 & below
  3. Sale for Samsung Items (Best of Samsung) 
  4. Fashion Sale for Hari Raya 
  5. Koleksi Raya dari Hatta Dolmat ok uolsss???
Klik pada gambar atau caption ini untuk browse collections from Hatta Dolmat ni... Iolss pun dah terjatuh cinta dah ni...He he he...
Ada lagi uolss... pihak Lazada juga ada mengadakan program Wheel Of Raya, di mana, weolls sebagai customer akan spin Wheel of Raya tu dan dapat Lucky Prizes yang inclusive of:
  1.  Joy Dishwashing Liquid
  2. 10 x Voucher RM 100.00
  3. 10 x Voucher RM 50.00
  4. 500 x RM 50.00 of Home Appliances (dengan pembelian minima RM 350)
  5. 500 x RM 25.00 of Home Appliances (dengan pembelian minima RM 170) 
Kesemua voucher2 ini adalah valid hanya pada 16 Julai 2014. So kiranya hari tu dapat voucher hari tu jugaklah kena spend or redeem ok??? Jangan peram buat pekasam pulak uolss??? 

Menarik kannn??? Iolss pun dah stand by nak cuci2 mata dan tengok apa yang patut dibeli apa yang tidak ni... Tak sabar pulak tetiba nak cuci mata secara maya dan membeli secara maya... Kalau good bargains memang tak boleh lepaskan...Sekarang shopping pun dah mudah...segalanya secara maya saja... Memudahkan kerja dan menjimatkan masa, nak nak lagi macam iolss yang ada anak kecik sorang tu... Kalau nak bersesak2 pun payah juga...Kalau iolss lepas lagi, tapiii kalau Ash...kesian kat dia terpaksa kena harung sesak... Memang taklah...Habis2 tinggi nanti, meraung anak iolss tu...Sebab pening tengok orang ramai sangat dan rimas... Hew hew hew...

Sedikit infografik Super Raya Sale by Lazada untuk tatapan uolss.... 

http://ho.lazada.com.my/SH1d11
Klik pada Infografik ini untuk maklumat yang lebih JELAS!!! ^_^
So.... jangan lupa tau uolss... nantikan 16 Julai 2014 ni untuk Super Raya Sale By Lazada!!! Untuk maklumat lanjut, sila layari pautan di bawah ini... ^_^


Macam2 ada kat Lazada ni untuk Raya uolsss... home appliances, gadgets, baju raya weolls, baju raya anak2, baju raya lelaki a.k.a. suami... beauty products, accesories... pendek kata semuanya adalah... so, kalau nak tengok variety of products tu apa lagi...sila lawat link yang iolss dah sediakan di atas.... 

Pesanan akhir...ahaksss... 

JANGAN LUPA... SUPER RAYA SALE BY LAZADA PADA 16 JULAI 2014, RABU!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Super Raya Sale By Lazada!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. Shoping Jgn tak shoping tpi harus berjimat kihkih

    ReplyDelete
  2. Wahh....lama x mengomen di sini...
    Tiba2 dpt tahu ada sale plak...kena terjah ni..haha..

    ReplyDelete
  3. kemain lazada ada buat sales nih...

    ReplyDelete
  4. shopping di Lazada mmg ok, byk offer dan diskaun, free delivery dan blh cod di kawasan tertentu.

    ReplyDelete
  5. mood nak bershopping belum mari laaa... baju raya pun tak ado lagi... ;D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak farah. wahhh bestnya ada super raya sale! singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
  7. bestla shopping ada sale ni..jom shopping!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia