Souvenir From Laos


Rezeki semalam... pemberian dari Pink Panther... Alas meja tenunan tangan 100% dari Laos. Bila pulak Pink Panther terbang ke Laos??? Bulan lepas uolss... Anniversary Honeymoon Holiday katanya... 

Pink Panther dah simpan lama alas meja ni kat dalam work bag dia... tapi baru semalam dia teringat nak bagi. Ha ha ha... memang sah dia semakin pelupa sekarang. Teori and conclusion iolss memang tepat. Bila mana dia selalu lupa dan misplaced barang. ^_^... ngee... pas tu tak ngaku, pas tu kata dah pass pada iolsss... Ekekeke... Sampai kekadang tu iolss boleh jadi uncertain dan confuse sama ada iolss yang sebenarnya terlupa atau dia yang sebenarnya terlupa. 

Apa2 pun thank you boss...appreciate it so much... Ahaksss tak payah sibuk2 nak beli alas meja baru dah. Sebab dah ada alas meja baru dari Laos. Agagaga...

*Hari ni rushing sana sini, nasib rumah dah siap kemas serta deco, dari pagi non stop... gi laundry keringkan kain baju langsir yang telah dicuci bersih, gi TESCO, EconSave beli bahan2 nak masak untuk raya serta berbuka, malam ni might be nak gerak balik kampung lagi... ahakss macam jauh sangat??? Cliche jer lebih... baju Ash tak gosok lagi, baju sendiri pun tak gosok lagi... hu hu hu...



Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Souvenir From Laos, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, July 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

2 comments:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia