Home » , , , , , , , , , , , , » Selera Western Di Hari Raya Ke-2...

Selera Western Di Hari Raya Ke-2...


Bonjour Garden... Pitt stop weollss for luncheon today di tengah hari raya ke-2... Sebelum meneruskan aktiviti hari raya today... Ha ha ha... Kitaorang2 ni semua dah mula sebu perut makan ketupat, lemang, rendang, kuah kacang dari satu rumah ke satu rumah. Ash pun sebu jugak... sebab asyik kena sumbat dengan ketupat or nasi impit setiap kali Mummy dia makan. #ehh tapi tak adalah kejam benau (bak kata orang Melaka kann???) nak sumbat dengan ketupat dan nasi impit jer Ash tu. 

Iolss dah siap2kan makanan Ash dah pagi tadi. Gigih hari2 raya masak makanan anak kann??? Ala bukan susah benau. Simple dimple jer. Takkanlah tu pun tak boleh ye tak. 

Jemu pulak dengan menu raya sekejap... Ha ha ha... divert sikit weolls... singgah makan dan order spaghetti bolognese for iolss and baked mashed potato for Ash... Yang lelain??? Bantai makan steak lah, fish and chip lah... Ikut sukalah... Janji perut kenyang uolss... 

*Lepas makan, chill out cuci2 mata jap... solat, rehat apa yang patut, lepas tu weollss sambung aktiviti raya balik... Till then daaaa....cheerios.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Selera Western Di Hari Raya Ke-2..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. sronok sungguh bila dpt raya ni..

    ReplyDelete
  2. betul tu asyik dok mengadap ketupat lemang nasi impit kuah kacang. naik jemu dah.

    selamat hari raya maaf zahir batin dari saya

    ReplyDelete
  3. menu yang amat menyelerakan..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  4. kann. asyik mengadap makanna yang sama jemu jugak :)

    ReplyDelete
  5. belanjalah saya sekali kak..hahaha

    ReplyDelete
  6. Amboi. Ni baru kelasss diva kan.....

    ReplyDelete
  7. Sedap nye..
    Tapi, rugi makan banyak2 nanti xmuat nak masuk lemang n ketupat.

    ReplyDelete
  8. Alamak dah lama qila tak makan western emmmm. Terliur!!! Hehehehe

    ReplyDelete
  9. Sedapnyerrr .mintak cikit ...
    Menabung TOYOTA untuk Farah

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia