Home » , , , , , , » Saturday Snapshot

Saturday Snapshot


Assalamualaikum and holla Saturday peeps!!! ^_^... Yessss... it's weekend again. Sejak Assistant Dato' cabut dan iolss kena assist lebih dari seorang boss, memang tak sabar kot tunggu weekend. Ha ha ha, super duper busy and super duper exhausted. 

Weekend is the time to break free!!! And I'm lovin' it giteww... ^_* 

Seawal 4 pagi bangun untuk bersahur, lepas tu sebab weekend kan??? Tidur jap balik. Dalam pukul 6 bangun balik, solat Subuh dan keluar sekejap hantar Atuk Ash gi kerja. Sampai rumah, now tengah tidurkan Ash... Ha ha ha... Ash pun pepagi buta dah jaga, makan sahur dan hantar Atuk dia gi kerja jugak. Kemain pepagi dah naik car giteww. 

Lepas Ash tidur ni, operasi sprint cleaning rumah bermula. Then for the day time, banyak spend di rumah jer... Hik hik hik...Sebab petang nak keluar dah... wehooo... nak pergi berbuka puasa bersama kengkawan seangkatan uolss.... And this time around Ash ikut sekali untuk event ni... Seronok bawak Ash ni... Tak susah mana pun...Alah bisa tegal biasa... Betul tak??? Kui kui kui, lagipun ramai yang sudi nak 'tengok2kan' Ash... ^_*...Thank korang2 yang sudi tu.... Jumpa petang nanti hoccay??? 

*Nak gosok baju Ash jugak ni untuk pakai petang nanti untuk iftar event ni... sambil2 tu gosok baju Mummy dia juga....tillthen cheerios... 

**Ini namanya entry sembang kosong... muahaha... sebab nak cepat nak menjalankan operasi di rumah...

Terimakasih telah membaca artikel Saturday Snapshot. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

17 komentar:

  1. alaaaa kak farahhhhh... nak jumpa Ash lagiiii. huhuhu.. bukan pergi pun hari ni. Sobs

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa dan selamat mengemas rumah...^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat berbuka bersama kengkawan... ;)

    ReplyDelete
  4. Kita pon ada event bukak puasa bersama northen blogger...baju tak tahu lagi nk pki yg mana...hihi..

    ReplyDelete
  5. wah...selamat bercuti kak..yaya kerja lagi hari ni..

    ReplyDelete
  6. selamat berbuka posa ye..bestlah ash dapat ikut mummy

    ReplyDelete
  7. sembang kosong pon dah upload 1 entry,., bole jugak la.. hahaha

    selamat beriftar petang nanti.. :)

    ReplyDelete
  8. best keluar dgn kwn single, ramai boleh tgk anak ;)

    ReplyDelete
  9. selamat mengemas and selamat bersuka ria..hehee

    ReplyDelete
  10. Waaa...ash tinggal mama long la....

    ReplyDelete
  11. cuti pun ade kerja kat rumah kan kak yang penting kerja untuk family yang seronok

    ReplyDelete
  12. takpe, sembang kosong tu lagi best kadang-kadang.. santai je kan :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.