Home » , , , , , , , » Sambungan Kerana Terpaksa Aku Relakan???

Sambungan Kerana Terpaksa Aku Relakan???

Source Extracted from Google
Tolong jangan kecam iolss di bulan2 Ramadhan ni ek uols for putting up this entry??? Ha ha ha... Actually bukan nak inform uolss yang drama bersiri Kerana Terpaksa Aku Relakan ni ada sambungan lagi... Tapi iolss terfikir... Huh... Tak habis lagi iolss bercerita pasal Kerana Terpaksa Aku Relakan ni??? Apakah addicted sungguh??? Tak adalah uolss...iolss suka jer follow cerita ni, tapiiii.... The last episode made me think... (banyak lagi benda lain nak fikir...tetiba benda ni jugak nak fikir...muahahaha....)

Siapa2 yang follow cerita ni, tentulah tak lepas last episode kannn??? Bukan apa, hujung2 episode ni... Indah preggy... Bahagialah kiranya...Hik hik hik...Tapi statement Dato' Sofiya tu... that Indah looks like her mother, exactly like her mother... Dan tiba2 Dato' Sofiya confess yang she knows Indah's mother... Kwang kwang kwang... Dan episode tu dikatakan episode akhir... tapi macam tergantung jer...Or ke memang style cerita tu tergantung at the end??? Or the novelist itself Umi Nadziemah (erkss...betul ke spelling, ni typo orang yang dah kemengantukkan di malam hari semalam ni...ihiksss) planning to do a 2nd novel of Kerana Terpaksa Aku Relakan, alaaaa...macam Ombak Rindu tu... Ada part 1, part 2, part 3 and part 4 novel dia... Hew hew hew... 

Well, it is to blur for me to predict tapi hujung2 episode akhir tu macam hinting jer akan ada sambungan... Yelah, when Dato' Sofiya confess yang she knows Indah's mother and she knows where exactly Indah's mother is... Takkan Indah tak nak tau kann??? Ha ha ha... Jauh betul imaginasi iolss... 

To those yang follow cerita ni, faham lah... and to those yang tak follow or tak tengok langsung memang iolss rasa tak tau dan tak faham pun iolss bubbly apa ni...hik hik hik...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sambungan Kerana Terpaksa Aku Relakan??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, July 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. Kita pon rasa ada sambungan jgk...haha

    ReplyDelete
  2. Kakak memang tak dpt tengok Farah sebab masa tayangan masa org berbuka puasa. Tapi novelnya rumah kakak ada (anak kakak punya).

    ReplyDelete
  3. Lya just tgk gitu2 je tak follow sgt hhee

    ReplyDelete
  4. saya follow tapi on off...ikut suka...hehe

    ReplyDelete
  5. org yg bace novel tu gtw, kalau dlm novel, citer x tergantung situ jer.. mak kandung indah kat penjara, indah&zain dapat ank kembar,, hehe xtaw betul ke x sebab x bce novel tu, just tgk citer je.. mmg best citer ni, hrp2 ade sambungan :D

    ReplyDelete
  6. rasa macam ada org pos sinopsis dia semalam...panjang gak la..mmg ada sambungan

    ReplyDelete
  7. diorang kata ada kejutan...apakah??apakah??apakah??

    ReplyDelete
  8. ada sambungan rasanya..hari tu tamat macam tu je

    ReplyDelete
  9. yehh.. ceritanyaa macam tergantung.. ish2.. nak lagi puas baek baca novelnya terus. hihi

    ReplyDelete
  10. Ehhh ada cerita baru lagi ke.. ehhhhh hahaha maaf ena memang kurang tengok TV sekarang.. Sob!

    ReplyDelete
  11. Tu la x puas hati la sbb ending macam tu. Macam tergantung jek. Geram betul. Nak gak tahu sape mak dia kan.

    ReplyDelete
  12. salam. hehhehe sy tak follow langsung cerita ni hhe

    ReplyDelete
  13. salam farah...mmg x tengok hehehe

    ReplyDelete
  14. kadang2 layan juga citer ni.. hehee

    ReplyDelete
  15. mesti ada sambungan. mcm tergantung je ending dia

    ReplyDelete
  16. anis memang follow cite nie.. hihi.. agak bengang jugak last2 cite tergantung..hahah

    ReplyDelete
  17. oh ade sambungan ye..suka suka suka

    ReplyDelete
  18. Tgok citer ni dlm 5 or 10 minit mcm tu jer... Hehe. Tapi ramai yg ckp xpuas hati dgn ending dia kan...

    ReplyDelete
  19. kalau ikutkan novel dia dato' sofiya ckp indah sama mcm kwn dia. tak sure jgk sebab baca sekerat je novel dia. haha.. hope ade la sambungan dia sebab semua org mcm meroyan je sebab ending tergantung mcm tu. termasukla saya. haha.. http://hajarshafeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. housemate sy punya lah suka tengok cerita ni sekali tgk last ep hari tu hampa dia. hehe. tak suka betul cerita mcm tu.. at least jgn la nampak sgt tergantung tu. huhu

    ReplyDelete
  21. Ada sambungan kot...sbb citer tu x abih lg sebenarnya....saiful kawen ngan kakak angkat indah...x tunjuk pun....

    ReplyDelete
  22. Ros memang minat sangat dram ni akak.. tapi tulah, ending dia tu yang emm,...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia