Home » , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 21.7.2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 21.7.2014

Alexa oh Alexa, sebenarnya dah lama patah hati dah...muahahahaha... sebab dah tergelincir dari landasan, punyalah seksa nak up-kan balik... (Hanya mereka yang bermain Alexa yang tahu maksudku ini...wakakakakaka)... Tapi tak adalah patah hati sangat... Ok ok jer... Adatlah tu, turun naik Alexa ni... Tak selalunya di atas, dan tak selalunya di bawah... Macam kehidupan manusia jugak... Nak maintain tu memang bukan mudah...Seriously tak mudah ok??? Bak kata Eraz ranking memang macam main saham... Kui kui kui... Ada masa jatuh merudum2 disebabkan oleh kekangan masa, kerja dan sewaktu dengannya... Kadang2 tu boleh sampai level, tak larat oooiiii nak maintain.... Muahahahaha.... 

So tak payah stress2 dan tak tegang2...Chillex sudah... Walaupun hakikatnya dalam hati tu adalah sikit rasa tak best kann??? Ekekekeke.... 

Setakat 21 Julai 2014... Inilah dia Ranking Alexa yang dah tergelincir dari landasan tu...

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com
Global Rank:
91,515

Rank in Malaysia:
556

SUMBER: SINI

Tak kose mak tau... ha ha ha... Saja besar2kan Ranking Alexa yang dah merudum tu... Tapi ini kira dah naik lah ni...ha ha ha...Hari tu lagi uolss...sampai 600 plus... Menciikkk...La la la... Begitulah bila algorithm berubah2... 

Uolss kalau saja2 nak check di mana kedudukan blog uolss boleh jer check kat SINI ok???

*Till then cheerios...hari yang sangat busyyyyyy.... Minggu sebelum Raya yang memang busy gilers... Banyak kerja nak kena settle, al-maklumlah iolss cuti panjang sepanjang minggu raya sebab nak gi holiday uolss... Ha ha ha...Holiday-lah sangat kann??? Semua orang pun holiday jugak masa raya... Chow chin chow...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 21.7.2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, July 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. Wow!! Gile hebat!!! Ena nak lepaskan seribu tu pun payah.. tahniah kak!! keep moving forward!

    ReplyDelete
  2. wan punya pun dah banyak tergelincir dari landasan..hehe

    ReplyDelete
  3. Msh bwh angka 5 terbaikla sis

    ReplyDelete
  4. salam. cantik ranking :)) tahniahhh..

    ReplyDelete
  5. takpa takpa..lepas raya bleh kasi up :)

    ReplyDelete
  6. ok tu...insya ALlah, tak lama lagi naik dia mencacak2 lagi...^_^

    ReplyDelete
  7. Keep happy blogging cik Farah...

    ReplyDelete
  8. Dah tak kisah dah sekarang...penatlah nak maintain dear..he..he

    ReplyDelete
  9. Bila dah capai pun sudah cukup gembira...lepas tu nak mantain, huh punyalah siksa....bila tergelincir, memang sukarnya nak naik semula. Kini dah xkesah...
    Jgn jadikan ia beban, happy blogging Farah :)

    ReplyDelete
  10. Muz pon dah xambik port sgt... Smpailah dh jatuh ke ahap ribu riban... Hehe. Btw, congrats sis...

    ReplyDelete
  11. wahhh kira dah okk lettew... sha masih ribu2 lagi... tak koserrrr jugak !

    ReplyDelete
  12. Cukup hebat dah tu pada wanie..he..tahniah!!!

    ReplyDelete
  13. buat yang terdaya jer la farah... nanti tak pasal2 tensen... pastu darah naik... lagi haru.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. keep it up kak farah..teruskan blogging.chaiyok!

    ReplyDelete
  15. maintain lagi ni kak.kira masih lagi bagus

    ReplyDelete
  16. Naik turun itu pkra biasa sprt iman manusia juga...

    ReplyDelete
  17. tahniah kak :) wah angka ratus ratus dah kan :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia