Home » , , , , , » Pesawat Malaysia Airlines MH17 Terhempas di Ukraine!!!

Pesawat Malaysia Airlines MH17 Terhempas di Ukraine!!!

Allahuakbar, salam takziah dan Al-Fatihah... Belum reda lagi kesedihan dan isu tentang MH370 kini kita dikejutkan pula dengan berita pesawat Malaysia Airlines yang terhempas di Ukraine. 

Menurut sumber dari Astro Awani di SINI




I'm totally speechless as in year 2014 2 kali berita besar serta amat2 menyedihkan berlaku pada Malaysia...Allahuakbar, Allahuakbar... berfikir sejenak petanda apakah yang Allah berikan pada hsmbaNya??? Sama2 kita renungkan dan fikirkan... 

*Adakah mampu diri ini untuk tak seriau menaiki flight lagi??? 

Terimakasih telah membaca artikel Pesawat Malaysia Airlines MH17 Terhempas di Ukraine!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

16 komentar:

  1. Al Fatihah ..Sama2 kita doakan ..

    ReplyDelete
  2. ya allah.. innalillahwainnalillahirajiun. kena tembak dengan peluru berpandu kan? ngerii.. dasat btl.. ganas giler

    ReplyDelete
  3. bila Allah nak ianya berlaku ...

    ReplyDelete
  4. Allhuakbar besar sungguh dugaan yg menimpa Malaysia

    ReplyDelete
  5. Sesuatu yg kita pelajari tentang kehilangan dan yang ditinggalkan adalah kekuasan Allah dalam setiap perjalanan hidup kita. alfatihah

    ReplyDelete
  6. AlFatihah.. ada dengar gak malam tadi.. ingat nak post dalam entri.. tapi takut tersalah info.. teman pinjam screenshot Farah yea.. yang share.. nanti teman credit ke sini.. tq farah.. =)

    ReplyDelete
  7. Ya Allah,
    Dugaan yang besar sunggauh Kau berikan kepada kami umat manusia ni..
    Apakah ini petandanya???
    Tahun 2014 diselubungi detik-detik hitam kepada seluruh dunia...

    ReplyDelete
  8. Allhuakbar berat dugaan yg menimpa Malaysia sama2kita panjat kan doa
    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  9. Terkejut n sedih sungguh dgr berita ni.. sesungguh nya Allah yg lebih mengetahui setiap kejadian yg bakal brlaku.. same2 lah kita doakan yang terbaik.

    ReplyDelete
  10. takziah buat keluarga mangsa..

    ReplyDelete
  11. salam takziah & al-fatihah utk keluarga mangsa #MH17..semoga keuarga mereka tabah dgn semua yg terjadi...

    sgt terkejut dgn berita ni bila bgn pagi td :(

    ReplyDelete
  12. Allah sedang menguji kita..Al fatihah buat keluarga mangsa

    ReplyDelete
  13. Berita yg mengejutkan semua org... Takziah...

    ReplyDelete
  14. Al Fatihah.. memang terkejut masa dapat tahu .

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.