Home » , , , , , , , » Perutusan Khas Aidilfitri 2014 Dari Bubblynotes.Com | Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

Perutusan Khas Aidilfitri 2014 Dari Bubblynotes.Com | Dengan Ingatan Tulus Ikhlas


Gitewww, dah keluar dah perutusan khas Aidilfitri 2014 dari Bubblynotes.Com segala bagailah kann??? Entri ini bakal melekat selama 12 hari sehingga 5 Ogos 2014 ok??? *_^ ... Tetiap tahun inilah rutinnya...hik hik hik... 

Dipendekkan cerita (pendek ke???) tak jugakkk...nanti akhirnya panjang melaut2 sampai ke darat jugak...wakakakakaka.... 

To all the bloggerians out there yang mengenali iolss melalui Bubblynotes.Com dan juga personally, readers, followers, commenters, viewers, silent readers and friends... exclusively (eksklusif-lah sangattt...ahakss)...bersempena dengan Aidilfitri 2014 ini, andai kata sepanjang perkenalan kita secara virtual dan juga face to face... (jap buat list)... 
  • Semasa iolss ber-blog dan ber-bloghopping, iolss ada menyinggung perasaan uolss, terkasar bahasa dengan uolss, tergurau lebih2 dengan uolss, tersindir uolss (erkss ada ker??? tak kot??? muahahaha) atau ada di antara entri2 iolss yang secara tidak disedari dan tidak sengaja dan tidak bertujuan untuk menyinggung mana2 pihak sampaikan uolss sentap, emo or what so not... yelah individuality perspective dipandang dari sudut yang berbeza kann??? What we think would not be the same as what others think ye tak??? That's the fact... 
  • Iolss limited sangat datang singgah blog uolss ke, jarang komen ke disebabkan time constraints
  • Terlalu banyak tinggalkan komen2 di sana, sini, situ, sinun sampai buatkan uolss jelak or meluat ke... 
  • Lama tak singgah blog uolss ke, menyepi ke... (ahakss..those who really knows me well tau dan faham, iolss lama cam mana pun tak lama lepas tu mesti mencelah satu dua komen jugak dan iolss akan muncul kembali..)
Dengan ini, iolss Farah Waheda Binti Wahid, personally menyusun sepuluh jari, ikhlas dari hati serta jujur dari hati (bukan hipokrit punya ok?)....telus...wakakakaka... memohon ampun dan maaf di atas sebarang kekhilafan iolss dan juga kesilapan iolss sama ada secara sengaja atau tak disengajakan...Erkss...pun boleh... So, harap uolss maafkan iolss-lah yer...

Pada uolss2 yang nak balik kampung dan dah balik kampung tu, hopefully perjalanan uolss selamat pergi dan selamat pulang and enjoy your eid with your family and love ones... ^_^

Mana2 adik2 akak dalam dunia blogger ni yang masih dapat duit raya lagi tu, heee....selamat mengumpul duit raya ek??? Jeles akak tau uolss...Last but not least... a sincere message from iolss...

PURIFY OUR HEARTS WITH THE REMEMBERANCE
ENLIGHTENED OUR SOUL WITH LOVE
THROUGH THE DAY WITH A SMILE
SET STEP WITH GRATITUDE

PURIFY OUR HEART WITH AN APOLOGY
WELCOME SYAWAL, GOODBYE RAMADHAN

MINNA WA MINKUM TAQOBBALLAHU
MINAL AIDIN WAL FAIDZIN
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF DI ATAS DOSA & KHILAF"!

Dengan ingatan yang tulus, telus serta ikhlas dari iolss Farah Waheda Binti Wahid, owner Bubblynotes.Com dan tak lupa juga dari owner cilik Milestone of Mine... Iman Firash Bin Husaini... 

*Terima kasih pada uolss yang dah kirimkan Ash duit raya...Alhamdulillah, murah rezeki Ash tahun ni... ^_^... Till then, cheerios peeps and enjoy your eid!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Perutusan Khas Aidilfitri 2014 Dari Bubblynotes.Com | Dengan Ingatan Tulus Ikhlas, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. dah terasa debaran hari raya... maaf zahir batin kak fara... salam aidilfitri....

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut hari raya aidilfitri farah,mohon kemaafaan andainya ada salah dan silap dalam dunia blogging...
    #kosongkosong..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya farah :) semoga bergembira di hari lebaran ye.

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri farah...maaf segala salah silap ye.semoga bahagia di hari raya

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya kak Farah Sekeluarga..Maaf Zahir Batin..Selamat beraya sakan ye..

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya aidilfitri buat adik....sampaikan slm kat mama...peluk cium buat my adorable prince charming...love both if u always....happy2 tau raya nanti x mo sedih...ampun maaf jika terkasar bshasa termarah adik lebih2....

    ReplyDelete
  7. alololo...Yaya pun nakminta maaf dekat akak jika sepanjang perkenalan kita ada salah dan silap yang Yaya buat..
    maafkan Yaya ye.. 0-0 ^_^
    selamat hari raya maaf zahir batin kak..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya kak farah... huhuhu semakin hampir.. :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya utk farah sefamily.... maaf zahir batin ;)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya kakak gojes vavavooommm. ^^

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri kak Farah sayang

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya kak farah sweet.. :) kirim cium utk ash ye.. :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya maaf zahir dan batin ye kak comel ;)

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya, maaf zahir dan batin juga ye..=)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya farah ... mohon maaf zahir dan batin andai ada komen kat blog n facebook yg mengguris rasa ... sis masah dapat duit raya ... ahaks .

    ReplyDelete
  16. Selamat hari raya untuk kak farah dan family..Maaf andai ada salah dan silap..kosong kosong ye

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya akak! Maaf jugak ye kalau ada salah silap nana :)

    ReplyDelete
  18. Dateng sini buwat ngucapin Taqobalallahu minnaa wa minkum Shiyamanaa wa shiyamakum, Minal 'Aidin Wal-Faizin Mohon Maaf Lahir Dan Batin, mungkin selama ini ada koment2 saya yg kurang berkenan disini...

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya aidil fitri maaf zahir batin puan Farah ; salam lebaran dari pcl sekeluarga.

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya. maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin buat farah sekeluarga... :)

    ReplyDelete
  23. Selamat hari raya kak Farah... raya sebulan kan.. kira tak terlambat lagi nih nak ucap.. hehe

    ReplyDelete
  24. selamat hari Raya maaf zahir batin juga sis..
    ppstt: thanks tau :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia