Home » , , , , , , , , , , , » Our OOTD on 1st Eid | OOTD Weolls Di Raya Pertama ...

Our OOTD on 1st Eid | OOTD Weolls Di Raya Pertama ...


Tahun 2014 tema kami adalah merah dengan cara tidak rasminya... Bha ha ha, ini semua kerana Mummy Ash last minute baru beli baju raya!!! Kes bertangguh2 dan kes time constraints kononnya. 

Kisahnya iolss minat dengan design Rizman Ruzaini untuk Raya Collections 2014 ni... 

Source Extracted from Google
Something that looks simple yet elegant is always my choice... ^_^... Tapiii nak beli yang Rizman Ruzaini punya tak sompek dan macammmm ha ha ha, kedekut pulak tetiba rasa nak spend so much. Makanya kita cuba mencari alternatif lain. Serupa tapi tak sama... different design, different colour and concept yang hampir2 nak sama. Oklah kann??? Yang penting vibrant and young colours. 

OOTD lah sangattt kannn??? Tak adalah kisah nak show off atau nak gebang sedonia... like heyyy donia... kindly see my outfit during this Eid 2014... no no no no... Jauh panggang dari api dan sekuman pun tak terdetik macam tu uolss... Just that syukran sangat pada Allah buat pertama kalinya... dapat raya dengan Ash!!! Dengan zuriat from my womb sendiri... ^_^... Alhamdulillah... terima kasih Allah atas anugerah ini... Sesungguhnya milik serta pinjamanMu ini adalah yang paling berharga dalam hidup ini... In Shaa Allah akan mencuba sedaya upaya membesarkan serta mendidik dia dengan cara yang terbaik dan menjaga dia dengan sebaik2nya... Tak akan sekali2 iolss sia2kan... 

Sakan kitaorang hu ha sana sini today... Yang penting Ash happy!!! Ash feels the Eid... Mummy yang mamun kepenatan ni pun jadi hilang penat... Tomorrow yet to come... Schedule esok pun penuh jugakkk.... Nasib baiklah dah gosok baju dan shawl sesiap... So boleh goyang kaki jenguk2 blog dan buat kerja sikit sambil2 meluruskan pinggang... 

*Bodyguard kecik dah lama kroh kroh kroh tidur... dek kerana keletihan... Keletihan berjalan raya dan keletihan kena gomol... Lepas satu tangan ke satu tangan... Sepupu masing2 dah besar, stock2 secondary skool dan uni... memeyler... nak nak lagi dia sorang yang kecik... Ha ha ha... lunyai ler... Sampai merah2 pipi kena cium ko... Kesian anak Mummy...ekekekeke... tapi adatlah tu...  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Our OOTD on 1st Eid | OOTD Weolls Di Raya Pertama ..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. Selamat Hari Raya kak Farah...cantiknya baju..merahh gitu.. :)

    ReplyDelete
  2. meraaah gitu :D selamat hari raya kak..

    ReplyDelete
  3. cantik mummy ngan anak..selamat hari raya!!!

    ReplyDelete
  4. merahnyeeee. selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh...merah baju raya dia tahun ni!! cantik..

    ReplyDelete
  6. Ootd of the year ok!
    Red!
    Sexxxxxxayh hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia