Home » , , , , , , , , » Oopss Terpakai Baju >_< Raya!!!

Oopss Terpakai Baju >_< Raya!!!


Bha ha ha... Nasiblah Ash, dapat Mummy yang obses dengan warna pink... Tak banyak sikit mesti termelekat warna pink jugak kat baju2 dia.... Ha ha ha...Tapi yang bersesuaian dengan lelaki lah... Maskulin itu tidak harus hilang ok??? Yang penting kena pandai sesuaikan dan gayakan... Kalau silap gaya...alamatnya boleh lain jiwa... Oh tidakkk.... perkara itu harus dijauhkan... Tak rela Mummy uolss.... Huishhh, mintak simpang lah... 

#ootd lah sangat arjuna beta yang sorang ni... #ootd untuk blogger event malam semalam... Biasanya Mummy dia yang sibuk #ootd... ekekekeke... Ini dah menjangkit ke anak pulak... Mummy pakai apa??? Of course-lah pinkylicious... Sedondon giteww namanya... Anak Mummy-lah katakan... Ooopsss pembetulan anak kesayangan Mummy ever... 

Baju ni sebenarnya baju raya Ash... (ahakss perlu ke nak gebang??? Harus kot??? Sebab ada kena mengena dengan entri ni... kui kui kui... Kisahnya, Mummy dah boring dengan baju2 yang ada walaupunnn boleh jer kalau nak pakai baju2 yang ada... Ahakss Mummy Ash memang overdramatic uolss bila tiba part Ash... 


Beginilah adanya setelah disarungkan... Tak sabar2 dah nak naik car tu... Baju raya, socks raya, kasut raya...Alhamdulillah rezeki Ash... Itu yang terpakai baju raya tu... Dush dush...Tiba2 terasa Mummy nak beli baju raya ganti pulak sebab dah terpakai yang ni... Huh!!! Alasan jer iolss tu kann??? Sebenarnya memang nak beli lagi...agagaga... Bila nampak baju budak memeyler rambang mata ye tak??? 

*Mummy dia pun tak habis shopping baju raya sendiri lagi...ekekeke... erksss banyak ke??? Tak adalah uolsss... Biasa2 ajer... yang lebihnya ke anak... ^_*... wink wink...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Oopss Terpakai Baju >_< Raya!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, July 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. wah mummy mmg xleh dibiar ni..selagi xraya selagi tu soping kan? hehe

    ReplyDelete
  2. comel ash pinky pinky..^_^ terbeli juga kasut raya for my baby boy pink colour..hahaha

    ReplyDelete
  3. mummy!!!! pinknya baju ash....hahahaha..seb baik kecik lagi..haha..

    ReplyDelete
  4. Comelnya dia tak pela sis utk ank sendiri juga kan untung ash

    ReplyDelete
  5. Comelny ash..untunglah ada mummy macam ni, banyaklah baju ash, comel2 pula tu.. :)

    ReplyDelete
  6. Apanak buat kan ash..Dapat mommy yg obses pink... Hehehe..

    ReplyDelete
  7. Comelnya ash! Banyak ler baju ash nanti kalau nak beli ganti. Haha

    ReplyDelete
  8. ash ni kalau ada adik mesti gegurl... muka tu comeyyyyyyy je macam gegurl looks ! pink pun pink laa Ash, yang penting Ash comeyyy... meh aunty tarik idong !

    ReplyDelete
  9. aunty bekenan betul dgn baju ash la.hihihi.. handsome boy..

    ReplyDelete
  10. Awalnyerr pakai baju rayerr hahaha ..Lya penah jugak jd camni ..Bila beli awal nak g jalan mana2 kan sarung jer hahaha ..tak kira la baju anak ke baju Umi ker mmg suka benorr yg baru ..pastu dekat2 nak raya beli lagi tambah apa yg patut

    ReplyDelete
  11. hahaha ! CN pun ada terbeli shirt kaler pink tuk irfan, bising ayah dia..hehe

    ReplyDelete
  12. seronoknya Ash ikut mummy pergi event..glamour ash :)

    ReplyDelete
  13. Auww.. Comei dia.. Ngorat boleh...

    ReplyDelete
  14. eh..eh.. mana boleh tau pakai baju raya.. hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY