Home » , , , , , , » Mystery In Ramadhan | Pewter Box

Mystery In Ramadhan | Pewter Box

Huiiii...bulan2 Ramadhan ni nak bermisteri2 pulak iolss ni kann??? Hik hik hik... Tapi memang misteri uolss... Sangat sangat sangat misteri... Nampak kotak pewter di atas tu??? Oklah iolss akui iolss memang suka dengan kotak pewter tu dan kotak pewter tu memang dihantar oleh seseorang kepada iolss... Erkss...siapakah??? Don't ask me cause I myself tak tau uolss... Dihantar tapi tak ada identiti pengirim...tiada sebarang maklumat...But then the parcel memang ditujukan dan dialamatkan kepada iolss... Gulpp.... 

Apa content dalam kotak pewter tu??? Jawapannya makanan.... 

Okkkk, mungkin ini adalah hadiah untuk Aidilfitri kot??? Dengan ingatan tulus ikhlas gitewww katanya... Muahahahaha.... Happy-lah dapat surprise kotak pewter yang cantik... Dah macam kotak hantaran pun ada...Erkss...Wakakakaka...Tak ada maknanya nak berhantaran2 lagi dah uolss...anak dah sorang dah (for now at least???) and I am taken dah legally according to Malaysia's Law and syariat... Hua hua hua... Ke ada yang nak meminang Ash awal2??? Ok ok, ting tong sikit kepala... Entah2 yang hantar tu perempuan tak pun entah2 yang hantar tu terlupa pulak nak letak maklumat pengirim kannn??? Bersangka baik uolss...bersangka baik, jangan asyik nak negative jer...he he he...

Apa2 pun terima kasih daun keladi, terharu iolss tau... Thank you so much... Ada lagi yang nak menghantar gifts??? Lai lai lai... Ahakss, tak adalah gurau2 jer... Rezeki Ash ni... 

*Kotak pewter tu simpan buat hiasanlah of course... Tapi agak2 in-trend lagi tak kalau Abang Zen Jr. erkss...silap pulak, kalau Ash nak menikah sok sok buat kotak hantaran... (dushhh...jauh betul pemikiran dan fantasi...)*_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Mystery In Ramadhan | Pewter Box, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, July 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. cantiiklah kotak pewter tu...
    berkenan plak nory..

    ReplyDelete
  2. memang cantik la kotak tu farah...orang dah memberi..kita menerima je lah ye idok..
    rezeki ramadhan jangan ditolak

    ReplyDelete
  3. Untung la sis dpt hadiah raya awal tu hee apa pun tahniah cantik kotak tu

    ReplyDelete
  4. amin... amin... cepatlah Ash besar... tak sabar nak tengok Ash kawin! hulalalalalaa

    ReplyDelete
  5. Kotak cantik but penuh mistery???

    ReplyDelete
  6. ai pun ade dpt mcm ni sebab client bos ai bagi :) murah rezeki bulan puasa nie..hehehe..

    ReplyDelete
  7. wow kotak cantik isi pun best..nak nak..

    ReplyDelete
  8. memang lawa lah kotak pewter ni, terbekenan pulak nengoknyer!

    ReplyDelete
  9. Mcm kotak harta karun daa...hehe

    ReplyDelete
  10. syukur alhamdulillah..rezeki bulan puasa

    ReplyDelete
  11. Belum pape dh berangan dah mommy ash ni....apa pun kotak pewter tu sgt2 misteri

    ReplyDelete
  12. rezeki ni.Alhamdulillah..cantiknya kotak pewter tu..susah nak dapat :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia