Home » , , , , , , , , » Musim Blog Traffic Merudum!!!

Musim Blog Traffic Merudum!!!

Source Extractedvfrom Google
Tak kisahlah, entri ni iolss bebel sorang2 ke apa ke... ahaksss... kerja tetap kerja, raya tetap raya uolsss... Haippp haipp jangan ada yang pepandai nak buat label iolss obses belog atau iolss dah terlalu lagha or what so not... Wakakakaka... Entri ini mungkin muncul pada waktu dan ketika ini, tapi iolss mungkin sedang sakan membuat persiapan untuk raya... ha ha ha... bukan bermaksud entri muncul iolss duduk mengadap tablet jer ok??? Time management tu penting... kena pandailah adjust timing yang bersesuaian dengan status, situasi dan masa kan???  

Hakikat yang perlu diterima oleh semua blogger di Malaysia pada waktu dan musim2 perayaan macam ni... Ha ha ha... Ini adalah musim blog traffic merudum yer??? Makanya, janganlah bersedih hati atau berdukacita para blogger sekalian. Adatlah tu kann??? Macam iolss ni toksah amik port, raya ke, tak raya ke, ribut ke, taufan ke, panas terik ke. Entri In Shaa Allah akan tetap muncul. Cuma yang tak dapat dipastikan momentum blogging tu... wakakakaaka... adakah seperti biasa ataupun sendu... Ihiksss... bergantung pada keadaanlah kan??? Nama pun sibuk beraya uolss... Lagipun musim2 raya ni ada macam2 program sana sini sinun. Schedule pack!!! Macam iolss dan semua Mummy2 baru yang menyambut Aidilfitri dengan baby memasing pertama kali kann??? Of course lah sibuk nak bagi baby2 memasing rasa macam mana meriahnya raya tu dan happening-nya raya tu walaupunnn sebenarnya depa tak paham apa2 pun... Ikut jer lah parents beraya... Muahaahhaa... 

Setahun sekali, Syawal datang lagi bak kata lagu raya Amy Mastura dan setahun sekali itulah musim blog sepi dan sendu buat beberapa ketika... Ha ha ha... 

Oklah uolss... got to go, nak habiskan sesi gantung langsir (which is masa entri ni publish tengah sibuk menggantung langsir) ... Till then cheerios dan selamat berbuka puasa!!! ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Musim Blog Traffic Merudum!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, July 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. begitulah kisahnya. bila tiba raya, maka blog pun cuti raya. tahun ni blog saya tak cuti raya. haha

    ReplyDelete
  2. Setahun sekali syawal datang lagi. :)

    ReplyDelete
  3. Hai...Salam Aidilftri....mmg x di nafikan trafik mmg jatuh merundum .... samalah ngan kita.... Segala Salah Silap ..harap di maafkan...

    ReplyDelete
  4. wah~ pasang langsir baru ye.. hehe..
    btw..samat ari raya :)
    akak ditag dalam ga ni ;)
    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/fantastic-giveaway-by-fr.html

    #kosong #kosong #yer?

    ReplyDelete
  5. Hehe, biasa la tu... Muz pon dah jarang updte dn jenguk, busy, bnyk keja nak buat, esok lagi lah sibuk...hehe

    ReplyDelete
  6. celebrate raya..lupakan blog seketika..gitu..harap boleh update juga supaya tak sunyi sangatlah kan :)

    ReplyDelete
  7. Sibuk rayerr lupa blog sekejapp .mmg jatuh merudum lerr

    ReplyDelete
  8. Tak sempat nak BWke sana sini masa duk sibuk beraya

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia