Home » , , , , , , , » Model Jam Angry Bird!!! ^_^

Model Jam Angry Bird!!! ^_^

Amacam??? Ada gayaa tak??? Hu hu hu... Model jam Angry Bird of the day semalam... Siapa lagi kalau bukan Ash... Kemain lagi anak Mummy yang seorang ini... Pandai dah nak bergaya bagai... Dushhh... Mummy is pengsan...Kekecik dah nampak habit suka bergaya dia tu... 

Soalan yang iolss tanya dengan Ash petang semalam... "Ash, Mummy nak tanya ni, Ash pandai ke tengok wrist watch tu??? Suruh Mummy beli ni???"... Dan macam tulah gayanya di atas... Bila iolss tanya soalan tu... Siap tunjuk kat Mummy ok yang dia tengah tengok jam.... And... actually, bukan Mummy yang ambik jam tu dan berikan pada dia... The story is... Ash capai sendiri dari rack yang berpusing2 tu bila Mummy sibuk nak bayar harga contact lens... (ok, Mummy beli contact lens sebab contact lens dah expired dan mata dah kena infection ---> kes tak sempat dan terlupa yang expiry date dah muncul)... rack yang berpusing2 tu agak rendah.... sebab jenis yang stand kann??? Dapat pulak dicapai wrist watch tu... Hu hu hu.... Dan bila dia dah grab, memang payahlah dia nak lepas... That's Ash, benda dah ada kat dalam tangan dia memang susah dia nak lepas... Kalau terlepas atau diambil...memang dia akan tantrum uolss... Hu hu hu.... 

Mana pandai berjam bagai ni??? Ni semua bila hari2 Mummy balik kerja dia sibuk main wrist watch Mummy... And dia dah terbiasa dengan itu... Dan dah kenal apa itu wrist watch... Agaknya dia ingat Mummy dia punya wrist watch kot yang dia capai tu... Pandai pulak tu pilih yang Angry Bird... Wakakakaka.... Makanya, nak tak nak, iolss terpaksa bayar lah jugak wrist watch yang dia dah grab tu... Anak kann??? Tak menyampai hati... Lagipun bila dia dah grab, iolss terus pakaikan kat tangan dia... ihikss... Tak mahal pun jam Angry Bird Ash tu... RM 10.00 hinggit ajo. Memang dia sangat leka dengan jam tu. 

Akhirnya bila dah penat melayan jam baru dia.... 

Tidur uolsss...muahahahaha... Syok jer tidur dalam stroller tu... Bantal "papam" tu memang tak pernah tinggal lah... ke hulu ke hilir dibawak... Tapiii, jam tak bukak lagi... penat dah model jam Angry Bird tu bergaya dengan jam kot??? Ha ha ha...Photographer-nya??? Mummy-lah of course... Wakakaka.... Tidur lena dan nyenyak walaupun di Tesco tu, suasana hingar bingar dan orang sangat ramaiiii..... Puas hati dah kot dapat jam sendiri??? Sampai nak bukak masa nak mandi pun dia tak bagi...Lepas mandi pakai balik... Ha ha ha.... Excited betul dengan jam Angry Bird tu kannn???

*Lepas ni apa pulak??? Jawabnya, Mummy memang kena standby ka-ching jer lah...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Model Jam Angry Bird!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, July 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. gambar yg kedua tu penuh bergaya dengan jam tangan... hik hik..

    jemput join segmen saya. tarikh tutup 17 julai 2014. :)

    http://www.mystorymory.com/2014/07/segmen-wow-duit-raya-12-17-julai-2014.html

    ReplyDelete
  2. Alahai ank mommy ni dah pandai dah ya bergaya ada jam baru

    ReplyDelete
  3. wahhhh..ada jam tangan angry bird gitu..kelasss!

    ReplyDelete
  4. amboi ash..berangry bird dia eh..

    ReplyDelete
  5. wah kecik2 dah pandai pilih jam sendiri..

    ReplyDelete
  6. ahaaa..tido dengan jam baru ash..

    ReplyDelete
  7. asy, da kul bape tu? hhee... makpak selalu teruja belikan anak kecik jam...

    ReplyDelete
  8. model jam angry birds tido suda....keletihan tengok jam tu...hehe

    ReplyDelete
  9. amboi tido dengan jam tangan angry bird..baru nyenyak tido tu

    ReplyDelete
  10. salam. nampak Ash suka je tu hihi

    ReplyDelete
  11. Amboi2 dah macam besar sgt dah...geram jer mamalong tgok dia ni....

    ReplyDelete
  12. adik eiqa dulu suka nauu dengan angry bird nie ooo

    ReplyDelete
  13. Wah.. Jam jadi pengasuh ash la ea..

    ReplyDelete
  14. Ooo die tengok jam waktu tido die..hehr

    ReplyDelete
  15. dah pandai bergaya ash ni.cantik jam angry bird tu pandai ash pilih :)

    ReplyDelete
  16. cantik jam tu...patut ler Ash suka....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia