Home » , , , , , , , » Masih Di Office!!!

Masih Di Office!!!

Source Extracted from Google
Pung pang pung pang orang balik kampung dah kannn??? Tetiba ihikss...iolss masih lagi di office pagi ni... Semalam memang balik lewat, banyak kerja2 di office perlu diselesaikan sebelum bercuti panjang2 ni... Hari ni datang kembali untuk sambung memandangkan Pink Panther masih lagi bekerja hari ini. Oh ya, Pink Panther tak cuti raya tahun ni. Tahun ni tak masuk istana mengadap katanya. Hu hu hu... Tak apalah boss, enjoy your time with my absence on the next few days yer??? Dan selamat bekerja...iolss tetap nak raya dan tetap nak cuti. My first raya ever with Ash kannn??? Kenalah cherish the moments. Ahakss.... Macamlah iolss sorang jer ada anak yer tak???

Jadi beginilah ceritanya, masih lagi di office...Baju Raya Iolss Pun Tak Beli Lagi Tau!!!... Ha ha ha, cerita semalam dibawa ke hari ini. Tapi memang tak beli lagi. Semalam tak sempat. Tengok 12.30 pm ni nanti. Akan iolss shoot secepat mungkin ke destinasi2 yang dah dirancang. 

*Uolss mesti happening kann??? Dah balik kampung or dah sibuk buat persiapan. Iolss malam ni baru nak gantung langsir baru, gosok baju Ash, kemas2 rumah and re-deco rumah... Pheww...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Masih Di Office!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, July 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. alahai, siannya. selamat bekerja sis. ^^, saya sibuk cuci tingkap rumah ni. hahaha

    and selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  2. sama la kak liz pn kerja hari ni.

    ReplyDelete
  3. Kesian dia...Nway Salam Aidil Fitri Dear. Mohon maaf jika ada yang tersentuh sepanjang kita berblogging k...

    ReplyDelete
  4. Asslmkm kak.. Alahai.. Masih kje ye.. Bju pun xcari lg? Fuhh.. Kna jd superwomen tu.. Hihik.. Sy blik umh mil pun esok.. Xde nk kalut2.. Hihi
    Selamat hariraya kak.. :)

    ReplyDelete
  5. masih di ofis.kena stay sampai berbuka.kerja shift macam gitulah...

    ReplyDelete
  6. Masih kerja. :) Salam Aidilfitri.

    ReplyDelete
  7. selamat mendeco kak. saya baru siap kemas rumah.

    ReplyDelete
  8. takpe kak..settle kerja,pastu cari baju raya..then boleh raya sakan tanpa fikir kerja dah kan..selamat bercuti..fiza balik kampung arini..persiapan pun biasa biasa je. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia