Home » , , , , , , , , , » Kerana Terpaksa Aku Relakan | Sinopsis Episod Minggu Akhir

Kerana Terpaksa Aku Relakan | Sinopsis Episod Minggu Akhir

Source Extracted from HERE
Ok, so the overrr iolss ok??? Macam frustrated jer bila mana semalam, dah elok2 dah si Indah pakai baju nikah... pas tu jumpa Abah dia, pas tu habis kat situ... Aiyarkkk, tengah syok2 tengok habislah pulakkk...wakakakakaka...Biasalah tu, dah namanya bersiri kann??? So nak tengok lebih2 sila tunggu dengan sabar... Sebab tu, iolss lebih suka marathon online uolss...biarkan diri ini ketinggalan beberapa episod, lepas tu terus marathon, tak adalah ternanti2, tak adalah tertanya2...Ha ha ha... Gaya nengok dah macam apa dah...tak reti2 nak sabar pulak... especially bila part cliche kannn??? Tapi takkan iolss sorang jer macam tu kannn??? Ada jugak orang lain macam tu... 

Iolss tak perlu ulang2 sinopsis keseluruhan novel or cerita ni kann uolss??? Pada yang nak baca sinopsis penuh tu... boleh lah ke entri iolss tentang cerita ni di SINI ...dah cerita dah pun kat entri tu... Tapi nak kongsi serba sedikit sinopsis episod minggu terakhir ni...kui kui kui.... 

Antara point2 penting yer dalam sinopsis episod minggu terakhir ni... 
  • Memang mengejutkan kerana Tajul Razin yang menikahi Indah. Ha ha ha, dalam sinopsis penuh pun memang Abang Zen yang nikah dengan Indah... So expected (bercakap sendiri)... Tu yang tak sabar iolss nak tengok tu... Abang Zen yang charming nikah dengan Indah (over betul iolss tau...ha ha ha)... Indah menyatakan kepada Hasma yang dia cukup hairan dengan apa yang terjadi. Tetapi menurut Hasma memang dia sepadan sangat dengan Tajul Razin. Uhukss...mesti Liyana vengang gila ni, Abang Zen tak dapat jadi milik dia...Hu hu hu... 
  • Tajul Razin memang binggung ke mana perginya Indah. Merata dia mencari Indah... (alaaa Indah gi tenangkan perasaanlah... sebab confuse kann???). Dia ke rumah agam berjumpa dengan Mak Siti. Mak Iti pun tak tau. Dia ke pejabat jumpa dengan Hasma...Hasma sendiri tak tau. Erkss ye ke??? Komplot ni komplot... Wakakakaka.... 
  • Mak Mariah (mak tiri Indah yang sangat evil) dimasukkan ke hospital dan kecederaan itu menyebabkan dia menjadi lumpuh. Dan Pak Halim dengan kasih sayangnya akan terus menjaga Mak Mariah. Bagi Pak Halim Mak Mariah adalah isterinya. Ha tengok tu, kasih sayang sejati namanya tu... Dah jahat2 macam tu pun Pak Halim sudi gak nak jaga...Ekekekeke... Tanggungjawab kannn??? Haruslah... Tapi Pak Halim tau ke yang Mak Mariah tu jahat??? 
  • Lepas dah dengar penerangan Tajul Fahin, baru Indah regret uolss... Masa tu dia rasa bersalah sangat dan terus berlari ke rumah Kak Maznah sebab nak balik cepat2 nak jumpa Abang Zen. Ha ha ha... Lepas tu happy endinglah kannn???
Cuma yang iolss nak tengoknya apa jadi kat Wati... Sama macam yang diceritakan dalam novel ke atau tak...(Macamlah baca novel kann??? Walhal tak baca pun novel ni). Nak tengok apa balasan kat Wati pulak... 

Sumber: SINI

*Bila part2 cliche macam ni, dah nak ending2 memang tak sabar jer nak tunggu habis... Uhukss...sepenuh perasaan betul iolss layan cerita ni...wakakakaka... macam masuk ke dalam cerita tu pulak... Tapi tak adalah sampai benda lain semua tak boleh buat...Just minat ok minat...Ekekekeke....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kerana Terpaksa Aku Relakan | Sinopsis Episod Minggu Akhir, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. akak pun tak sabar nak tengok indah kawen dengan abang zen ni...alamak..hari ni last untuk minggu ni.nak tunggu minggu depan la pulok!!

    ReplyDelete
  2. tak sabar jugak nak tengok. banyak dugaan yang terpaksa Indah tempuh untuk kecapi bahagia kan.. alahai, mesti ada sebab selama ni Razin berperangai pelik kat iNdah.. tiba tiba jauhkan diri la.. dan lagi satu, macam mana Fahin boleh tak jadi kawen dengan Indah ni?.. tak sabar aih nak tunggu malam ni kan :)

    ReplyDelete
  3. wah kemain lagi ek.. siap sinopsis bagai. k lily pun suka tgk kat tonton je senang..

    ReplyDelete
  4. xsbr nk tgu jap g..
    sbb cte die mcm pelik ....geram je tgk indah n fahin tu tbe2 mcmtu ..
    mcm ad cut scene..haha

    ReplyDelete
  5. sy lyn pun sbb tgh berbuka... sabo tggu ending

    ReplyDelete
  6. Akk pun dah terjebak dgn citer ni tau. Stress je.

    ReplyDelete
  7. Bila cite novel ni mesti happy ending..haha...tak saba gak sbnrnys..walaupon tgk online jer ..kakaka

    ReplyDelete
  8. Kita pun dah terfollow cerita ni walauun di online aje..quite sweet indah & abg Zen...Tapi part wati tu memang geram aje kan..he..he

    ReplyDelete
  9. memang tengah kemaruk dengan drama ni

    ReplyDelete
  10. tak sabar jugak nak tunggu habis..lagi 2 episod je kan..huhu

    ReplyDelete
  11. Nak tau apa jadi kat wati x? nak citer tak? nanti anti klimaks plak..rasanya sama je macam dalam novel...akak bagi tau eh...wati kan jadi pelacur kelas atasan...lepas tu kan.....kan....dia kena simbah..tettttt......dengan isteri datuk tuh....

    ReplyDelete
  12. xsempat nk tengok huhuuuu berebut tv dgn anak2..

    ReplyDelete
  13. Mmg tak sabar nak tgk endingnya...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia