Home » , , , , , , , , , » Kad Raya Dari Blogger... ^_^

Kad Raya Dari Blogger... ^_^

Semalam iolss terima 2 keping Kad Raya dari kenalan blogger... ^_^... Weehooo... tetiba fefeeling zaman sekolah2 dulu, bila main beli Kad Raya yang kartun2 tu, satu pack RM5.00 with 5 pieces lepas tu dok sibuk exchange dengan schoolmate...^_^... Sepanjang hidup menyambut Aidilfitri ni... memang setiap tahun belum pernah miss lagi terima dan memberi Kad Raya... Cuma bila semakin berkembang kemajuan teknologi, ha ha ha...ayat skema...semakin kurang kad raya yang diterima... Di rumah2 yang weolls pergi pun jarang lah kelihatan deco Kad Raya bergantungan di dinding or what so not...Tapi masa zaman2 80-an. 90-an...selalu jugaklah nampak orang gantung Kad Raya kat rumah.

Sekarang orang pakai E-Card jer yer tak??? Contohnya iolss...Muahahaha... Tempek jer E-Card atau send jer E-Card... jimat duit setem, jimat duit pos...Ahakss... Ini tahap kedekut tahap mana ni??? Langit ke berapa ni??? Taklah bukan kedekut, nak cepat katanya... dan lebih memudahkan... Cuma satu jer kekurangan E-Card...ha ha ha...fefeeling tu kurang sikit uolss... Tapi boleh jugakkk...Kalau nak buat deco uolss boleh jer print pas tu tempek kat dinding...Bha ha ha... Tapi kena kreatif lah supaya nampak cantik ye tak??? 

Terima kasih buat blogger Suria Amanda dan Ibu Lala di atas kiriman Kad Rayamu itu...Appreciate it much...Now hantar Kad Raya uolss...Tup tup tup...Next hantar Kad Undangan Kerja Kahwin pulak...Bha ha ha... Who knows??? Ahakss...Tak adalah menyakat jer.... Thank you so much once again... Siap pesan peluk cium untuk Ash lagi tu tak menghingat...Ash jugak...Haippp ini blog Mummy ke Ash ni??? Huwaaaa...Mummy Ash tak nak peluk cium ke??? Ahaksss... Gurau2 manja dan mesra giteww....

*Bila dah nak dekat2 musim Raya ni, cerita Raya jer lah yang timbul ye tak??? Wakakakaka... Banyak benau yang nak dibebelkan tentang Raya ek??? Ramadhan pun belum habis lagi...Dah sibuk nak Raya...Hu hu hu...standardlah tu kannn???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kad Raya Dari Blogger... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. awk hntr la kat kite juga hahaha,,

    ReplyDelete
  2. waaa bestnyaaaaa dapat kad rayaaaaaa

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyer......sebenarnya malas nk p pejbat pos kan..

    ReplyDelete
  4. dulu dapat kad raya gantung2 kat dinding... sekarang ecard je... :( nak kad raya.... rindooo... yang kartun2 tu comey kan kak fara...

    ReplyDelete
  5. cantik kad raya tu..start kumpul kad raya dah :)

    ReplyDelete
  6. mengimbas kenangan lama.. kad raya lama dulu-dulu penuh erti buat masa skrg ni :D

    ReplyDelete
  7. Kad kahwen?? Tersedak akak baca dik...hahaha. ..Alhamdulillah sampai jugak eh

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dapat kad raya di zaman teknologi ni..aida tengok opis bagi kad raya kat company lain pon terasa sayu..sebab dah lamat tak rasa kemeriahan kad raya ni..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ..Tahniah Farah ..Dapat kad raya tuu hehehhee .Seronok kan ..

    ReplyDelete
  10. wahhh dpt kad raya ;) mujur lah sy yg dah tua2 ni xde lagi kad2 raya ehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah kak. dapat kad raya :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia