Home » , , , , , , , , , , , » Kad Raya Dari Blogger #4

Kad Raya Dari Blogger #4

Ada lagi cerita kad raya uolss...hik hik hik... ini kisahnya balik dari kerja semalam... my mum kata, "Adik, ada kad raya untuk adik..."...Oklah, settelkan apa yang patut dulu...lepas berbuka semua bagai, time2 Ash dah leka practice dalam "track" dengan Ferrari dia... Mummy pun bukalah kad... 

Allahuakbar... dari Ummi Awfiyah uolss... kakak iolss yang sorang ni dalam alam blogger yang memang sentiasa ada untuk iolss...dan sentiasa tak pernah lupa pada iolss...Syukran Allah... Tahun lepas pun Kak Eda hantar dan tahun ni Kak Eda hantar lagi... Cuma iolss jer tak sempat nak hantar kat Kak Eda... Uhukss...Jangan risau kak ek??? Nanti iolss hantar diri sekali gi sana melawat akak dengan Ash...In Shaa Allah... 

Bukan sekadar kad raya, Kak Eda kirimkan duit raya untuk Ash sekali...Alhamdulillah, thank you thank you...Buat Kak Eda, jangan lupa PM Farah no akaun bank MBB, nak transfer duit raya Awfiyah pulak... Peluk cium untuk Awfiyah jugak!!! Tak payah nak segan2 sangatttt...ha ko hamik, adikmu ini telah bersuara... 

Sieh sieh...ngeee.... Segan pulak iolss... hik hik hik...
Terimakasih telah membaca artikel Kad Raya Dari Blogger #4. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

7 komentar:

  1. assalamualaikum farah...selamat menyambut hari raya yer..maaf jika ada salah silap mama..:)

    ReplyDelete
  2. insyallah...selagi allah mengizinkan untuk kita terus bersahabat dan juga berkongsi suka duka..ummi awfiyah tetap akan ingat mummy ash... :)

    ReplyDelete
  3. Kad raya pengerat hubungan ukhwah...

    ReplyDelete
  4. zaman sekolah dulu banyak terima kad raya tapi sekarang amat jarang terima kad raya....

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat kad raya!!! XD

    ReplyDelete
  6. Bestnya dpt kad raya dari blogger.. Makin erat ukhwah yang terbina.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.