Home » , , , , , , , , , » Kad Raya Dari Blogger #3

Kad Raya Dari Blogger #3

Sambungan daripada Kad Raya Dari Blogger ^_^... dan juga Duit Raya Pertama Ash | Thank You Aunty Sally!!! .... Iolss dapat lagi kad raya kiriman dari sahabat2 seperjuangan di alam maya... Segan pulak terasa iolss ini... sebab tak sempat sangat2 nak memberi kad raya tahun ini kepada rakan2 blogger semua...Uhukss...tapi kira acilah kann??? Nanti iolss bagi Blog E-Card pada semua di Bubblynotes...Ngeh ngeh ngeh... Bila??? Waitttt.... Belum lagiiii...Tunggu... Nanti iolss up yer??? Tetiap tahun Bubblynotes.Com tak pernah lupa up Blog E-Card masa Raya okkk??? So semua orang akan dapat secara adil dan saksama...Ekekekeke.... 

Kad2 ini semuanya datang dari Ainim Suju, Azhafizah, Kak Mia Liana, Lya, Deno dan juga Ena. Alhamdulillah terima kasih adik2ku dan terima kasih mentorku atas ingatan ini... Meriah collection kad raya iolss dari blogger2 seperjuangan tahun ni...Alhamdulillah, uolss make me feel at home...erkss...apa kena mengena ni??? Ha ha ha...Just sayings.... 

*Disebabkan rasa segan tu, terasa seperti tahun depan nak kena print kad raya Bubblynotes.Com pulak...boleh??? Ha ha ha.... Eh, iolss pun nak rasa juga ada kad raya sendiri ok??? Pas tu tempek banyak2 gambar Ash boleh??? Ha ha ha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kad Raya Dari Blogger #3, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. banyak ye dapat kad raya...best ni kumpul banyak2..

    ReplyDelete
  2. Meriah raya ash tahun ni...gantung2 kad raya...hihi

    ReplyDelete
  3. wah byk gitu...
    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. masyuk laaa meriah banyaknyaaa dapat :D

    ReplyDelete
  5. sama sama kak..banyak koleksi akak dari rakan blogger :)

    ReplyDelete
  6. banyaknya kad raya...cantik2 pulak tu

    ReplyDelete
  7. wahhh kak dapat bnyk kad raya, tahniah hehe

    ReplyDelete
  8. waaaahhh meriah nya dapat kad raya bermacam design. :-) impressed ahhh dari ukhwah blogger alam maya dibawa ke offline...

    ReplyDelete
  9. cantik2 uolssss kad raya tu.... iolssss jelessssssss

    ReplyDelete
  10. byknya dpt kad raya...santik2 semuanya.....
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  11. meriahnya...raya tahun ini bagi seorang blogger

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer akak comel.. =D

    ReplyDelete
  13. salam. hehe banyak dapat kad tu :))

    p.s salam jumaat & selamat hari raya..salam kosong kosong ya kak hee ^_^

    ReplyDelete
  14. banyak ni kak..boleh gantung kat dinding cam dulu-dulu

    ReplyDelete
  15. banyak dah kad raya tu..semangat! :p

    ReplyDelete
  16. Alhamdulilah selamat sudah sampai kepada Farah ..

    ReplyDelete
  17. wahhh dah sampai... sama2 ya farah...

    ReplyDelete
  18. Banyaknye kad raya... Rasa cam nak buat sendiri gak kad raya untuk tahun depan.. hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia