Home » , , , , » EXTENDED 1 MORE DAY!!! - Lazada Super Raya Sale!!!

EXTENDED 1 MORE DAY!!! - Lazada Super Raya Sale!!!

http://www.lazada.com.my/super-raya-sale?offer_id=283&affiliate_id=4775&offer_name=MY+Deeplink+Generator&affiliate_name=Lazada
Assalamualaikum...holla holla peeps!!! Lewat sikit up entri hari ni...ha ha ha... Kesibukkan tahap heavy metal melanda Mummy Ash di office disebabkan banyak errands nak diselesaikan dan presentations yang perlu dibuat bersempena dengan BOD meetings yang bakal menjelma di bulan Syawal ni nanti...Krik krik krik...Kerja kena siap cepat sebelum nak bercuti panjang sempena Aidilfitri ni nanti... Kalau tak nak holiday pun tak tenang uolss... So, segala apa kerja yang ada better-lah siapkan supaya balik dari cuti nanti dengan kelemauan Raya tak menimbun2 kerja kat workstation iolss ni... Oh aiii... cepatlah dapat pengganti assistant Dato' yang cabut macam tu jer tu... I is pengsan uolss... 

Ok.. ok... Dah bubbly lebih2 ...now nak announce kat uolss... Masih ingat tentang Super Raya Sale by Lazada yang menawarkan discount tahap maksima uolss??? Sehingga 92%??? Dalam entri iols hari Selasa hari tu di SINI .... 

Macam2 tawaran hebat yang ditawarkan oleh pihak Lazada ok??? Dari home appliances, homeliving items, gadgets, Hatta Dolmat Raya Collection and etc.... Semuanya menarik2 ok??? Pada sesiapa yang terlepas dan juga atas permintaan ramai... Lazada telah memanjangkan tempoh Super Raya Sale ini sehingga ke hari ini... Yess!!! Sehingga berakhirnya hari ini... 

Dengan itu... untuk membeli belah dan mencuci mata dengan pilihan yang ada sila klik pada banner di atas atau SINI ok??? Kalau nak lebih details... Baca entri iolss tentang Super Raya Sale by Lazada ni di pautan yang iolss sediakan dalam perenggan 2 di atas... Ahakss formal sungguh... 

*Till then, we meet again in the next entry... Cheerios!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel EXTENDED 1 MORE DAY!!! - Lazada Super Raya Sale!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. i lupa u!! .. today last day!!

    ReplyDelete
  2. wow menarikk hikhikk..nasib xdak mybank2u..kalau tak hancus..

    ReplyDelete
  3. Sha ni cuci mata je laa mampu... shopping tak mampu lagi... fulus pun guna untuk darurat je sekarang...whahahahaa

    ReplyDelete
  4. hehe... x pnh lagi shopping sini..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia