Home » , , , , , , , , , » Cinta Pandang Pertama!!! >_<... I Loikeee!!!

Cinta Pandang Pertama!!! >_<... I Loikeee!!!


Walaupun dah time2 nak Raya Eve ni semua orang seakan dah tak heran blog, tak baca blog sangat sebab sibuk kannn??? >_< Alaaa iolss pun sama uolss... Tapi entri2 terbaru fresh from my brain tetap menemani Bubblynotes.Com. Muahahaha... Tak ada orang nak baca??? Tak ada orang nak komen??? Tak apa, iolss pun faham... masing2 pun faham... Ala chill lah... I am blogging due to my passion due to my interest. So, for me when it is my passion and my interest there is no limit or no barrier to it as long as I know how to manage my time and without neglecting all other things that are important in my life. ^_*... 

My blog neither my diary nor my black book... It's the expressions of my passion. I still virtually write dalam Musim Blog Traffic Merudum ni... hew hew hew... Dush2 ini kes terlebih rajin buat schedule post ke apa ni iolss ni??? Ahakss...

So saja jer nak expresss.... Shawl kat atas tu... sekali pandang jer terus jatuh cinta... Terus grab dan terus bayar dan dalam masa yang sama pemikiran berjalan...this shawl would perfectly and marvellously make a debut with black attire. Awesomeness for me! ^_^ Ngee... I'm in the opinion  of matching it with black. Imagining it and lingering on my eyes. 

Tengah berjalan2 di mall, suddenly mata tertoleh pada this shawl yang tergantung kemas di satu hijab boutique. Terus laju melangkah ke hijab boutique tersebut. Rasa material with my fingers, using my touching sense. Sejuk hoccay!!! Lembut dan best jer. Ha ha ha. Ash dalam baby carrier pasrah dan redha jer lah mengikut. And dia pun sibuk sama nak grab the shawl, interested maybe??? Due to the colours??? 

Guess how much was it??? It's only RM 10.00 peeps!!! >_<. Tak malu ke orang bahan pakai shawl murah??? Well... for me, yes I am shopaholics. I'll wear from cheap to expensive stuffies. It's not about the price and it's not about the branding. It's how on looks when I wear it and the satisfaction of wearing it thinking it's a worth to buy items. My rules is very simple, it doesn't mean cheap things looks cheap, expensive things looks expensive or luxury. 

Pemilihan design dan warna serta material itu yang memainkan peranan sebenarnya uolss. Kalau beli branded or expensive items tapi pemilihan warna serta design hancur pun and the way you menggayakan tak kena pun, it will still looks cheap ye tak??? Makanya, peringatan untuk weolls semua, it doesn't take any expensive things or luxury items to make us looks good or perfect. It is the way how we present it, how we bring it. Sama macam diri weolls. Sometimes peeps out there tak nilai perkara2 objektif yang mereka lihat dengan mata kasar tentang diri kita, but the subjective things that we portray based on our attitude ok? ^_^...The way how we bring ourselves dalam satu2 keadaan. 

Memang entah kenapa sukalah sangat pulak dengan shawl ni. Ha ha ha. Ini yang bahaya ni jalan2 mall ni. Terberkenan jer, terjatuh hati jer, terus grab. Uishhh bahaya ni bahaya. That's why certain2 time I avoid taking myself to the places where I would have the tendency of using a lot of my money. Wakakakakaa... bukan kedekut tapi beringat.... Tak nak diri sendiri susah...Sebab the problem with me is when I start spending, I could not stop...Ho ho ho... Mostly women are like that kann??? Bha ha ha... 

*Menanti parcel dari Sugarscarf jugak ni... Tapi of course lepas raya lah kan??? Tak kisah pun as I am not in a hurry... ngeee....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cinta Pandang Pertama!!! >_<... I Loikeee!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, July 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

4 comments:

  1. cantik warna warni menyerlah kak..boleh pakai ngan mana mana baju pun :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe pandangan pertama udah cinta aja tuh :D

    ReplyDelete
  3. Cantik warna dia ...boleh masuk ngan semua jenis baju kan Farah ..Mak aii murah pulak harganyerr ..Tolong beli satu untuk Lya hahahhaa

    ReplyDelete
  4. Sama la dgn akak ...murah atau mahal tu belakang kira...yg penting kita pakai menutup aurat & selesa...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia