Home » , , , , , , » Bubbly Top Commentators: June 2014!!!

Bubbly Top Commentators: June 2014!!!

Source Extracted from Google
1 July 2014 dah hari ni uolss... >_<... Begitu pantas masa berlalu serta beredar meninggalkan kita... Sekarang ni bulan Ramadhan dan tak lama lagi, pejam celik pejam celik dah Raya... Yippie yeay!!! Dah 2 quarter berlalu dah tahun 2014 ni... sekarang dah masuk ke the 3rd quarter... Dan seperti kebiasaannya pada setiap awal bulan Bubblynotes.Com akan mengumumkan siapakah 10 pengomen paling kental bagi Bubblynotes.Com... 

Mari kita lihat, siapakah blogger2 yang tersenarai kali ini... 

  • Maria Firdz (61)
  • Azhafizah Md Nor (51)
  • Amanda Suria (31)
  • Sukma Haron (30)
  • Nurzakiah Hanum (30)
  • Kisah Si Dairy (26)
  • Nuriesya Nadia (21)
  • Mar Mansor (20)
  • Akif Imtiyaz (20)
  • mama ka0ri (17) 

  • Wahhh... some of you peeps buat come back-lah...ngeee...thank you so much... 

    Sama ada tersenarai atau tidak tersenarai, terima kasih tidak berbelah bahagi dan tidak terhingga kepada uolss2 kerana sudi kerling2, jeling2, singgah2 dan baca2 serta komen2 di Bubblynotes.Com... Semua pun iolss sayang tau...Tak ado makno eh den nak pilih kasih...Muahahahaha...Ahakss...macam rutin iolss selalu bebel...tersenarai atau tidak yang penting kita sentiasa support each other dan juga ber-blogging secara sihat. Pada yang telah tersenarai di atas, tahniah diucapkan kepada uolss... 

    Bagi sesiapa jer yang belum kenal atau dah pun kenal, jomlah kita sama2 blogwalking dan meriahkan blog2 mereka yang tersenarai di atas... mereka adalah terbaik di kalangan terbaik dan sangat ramah tamah ok??? Sporting pun yer... *_^... Sungguh iolss tak tipu punya... Seronok berkenalan dengan mereka di alam maya, realiti dan seronok membaca blog mereka...sama macam uolss2 juga...seronok berkenalan dengan uolss dan membaca blog2 uolss... 

    Apa2 pun, last but not least once again... thank you uolsss (tak kira sama ada tersenarai atau tidak)... heartz uolss deep2...

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubbly Top Commentators: June 2014!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    32 comments:

    1. jeles2..tak tersenarai...cuba bulan ni plak..

      ReplyDelete
    2. Adess terkeluar trek sokmo kiter ni hehehe. Tahniah everyone! ^^

      ReplyDelete
    3. Uikss... Dok atas sekali pula... Sy punya top komentor x smpat nk publish hari ni... Tersimpan aje kat draft dulu...

      ReplyDelete
    4. Ya allah. .akak x announce lg....mlm nanti la...huhu....bz nyer pasal la ni..

      ReplyDelete
    5. eh...ada ek...hehehe...jom terjah yang lain... farah dan mereka semua very supporting ,..best...

      ReplyDelete
    6. tabik spring kat semua barisan2 pengomen tegar...heee

      ReplyDelete
    7. nama Ros dah tersingkir. hihi,..

      ReplyDelete
    8. Tahniah Tahniah Tahniah semua ..Alhamdulillah ada jugak terselit kat situ ..Thanks Farah

      ReplyDelete
    9. nak kene selalu komen nih.hihihi

      ReplyDelete
    10. Congratulation pada semua...heheheh :D

      Regards,
      -Strider-

      ReplyDelete
    11. wahh tahniah semua..lya akui bln lepas memang kurang bw sgt..tak apa bln nie akan kembali spt sediakala he

      ReplyDelete
    12. assalamualaikum farah..tahniah2 buat mereka...;)

      ReplyDelete
    13. assalamualaikum farah...tahniah2 buat pengomen tegar semua...:)

      ReplyDelete
    14. assalamualaikum farah....tahniah2 yer...:)

      ReplyDelete
    15. Teheee! Nampak nama sendiri *malu malu kucen* :P

      ReplyDelete
    16. Tahniah kepada semua..jom kental mengomen di blog kak farah ni :)

      ReplyDelete
    17. Tahniah semua yang tersenarai .. :)

      ReplyDelete
    18. Oohhh...sukenya!! Kita tersenarai...walaupon duk no last sekali...haha..

      ReplyDelete
    19. tahniah semua yang telah menyenaraikan diri itu... :D

      ReplyDelete
    20. mcm dh sll komen tp still x de dlm list hahaha..

      ReplyDelete
    21. terlepas kali ni.. takpaa bulan Julai menanti..acewahhh..:p

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia