Home » , , , , , , , » Bantuan Raya Kakitangan Awam Dah Masuk!!! Dannnn.....

Bantuan Raya Kakitangan Awam Dah Masuk!!! Dannnn.....


Menurut seorang rakan blogger iaitu Dkna , bantuan raya bagi kakitangan awam dah masuk!!! He he he, iolss bukanlah kakitangan awam, tapi iolss tumpang happy jer atas rezeki2 uolss... Suka bila tengok kawan2 murah rezeki... 

Hari ni pulak cuti umum sempena Nuzul Al-Quran... nampak gayanya seperti kata Dkna... hari ni jalan mesti congested uolsss... Ha ha ha... mesti sakan masing2 ber-shopping raya ni... Eh, tapi simpan2 sikit tau untuk emergency purposes dan mungkin untuk INI??? La la la la.... 

Ngam2 ho, public holiday keluar duit ek??? Memang cantik sangatlah timing tu. Ok uolss semua yang duit dah masuk akaun bank tu, selamat bershopping yer... ^_*... 

*ATM pun cepat jer kehabisan duit tadi... ramai baq hang orang beratur macam nak beli tiket bola dan macam masa BR1M disburse dulu...

Till then cheerios.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bantuan Raya Kakitangan Awam Dah Masuk!!! Dannnn....., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Untunglah..boleh shopping..hahaha

    ReplyDelete
  2. Betul tu hari ni kat mesin atm kena beratur panjang. Mujur kat ofis ni ada mesin atm khas untuk kitaorang. Alhamdullilah boleh la beli baju raya. Hehe

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnyaaa.. Alhamdulillah dah masuk dah duit tu.. hehehe boleh beli baju raya untuk anak anak

    ReplyDelete
  4. wah. yeke kak sampai jem gitu sekali? alhamdulillah. rezki bantuan ni untuk kongsi kongsi dgn sanak saudara..

    ReplyDelete
  5. Hehehe..Alhamdulillah kak..dh masuk...nak kuar p shopping nie.. Jom!! =D

    ReplyDelete
  6. Untung la jadi penjawat awam, dapat bantuan dari kerajaan. Swasta dan yang berkerja sendiri, sedey...huhu

    ReplyDelete
  7. blnja la syira...heheee...nak duit rayaaa

    ReplyDelete
  8. nasib baik tak plan pi mana2 hari ni. hikhik

    ReplyDelete
  9. seronoklah bershopping ada extra money ni..selamat bershopping ye semua yang dapat :) alhamdulillah rezeki ramadhan

    ReplyDelete
  10. Best nye dpt duit raya awal.......

    ReplyDelete
  11. ramai juga di KL semalam...huhu.sesak.

    ReplyDelete
  12. RM500.. sekali servis kete dh hbis kak.. hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia