Home » , , , , , , » Baju Raya Iolss Pun Tak Beli Lagi Tau!!!

Baju Raya Iolss Pun Tak Beli Lagi Tau!!!


Sampai koala pun terperanjat... ihiksss.... saja overdramatic koala tu tau... Ha ha ha... Tapi itulah hakikatnya uolss... Baju raya untuk tahun 2014, iolss masih belum beli lagi... Time contraints it seems... Ahakss... Time constraints-lah sangattt kann??? Tetiap tahun pun sama jer... persiapan raya untuk diri sendiri memang to the very last minutes... Kalau tak sehari sebelum raya mesti 2 hari sebelum raya... Adoiii, ada anak ke tak ada anak ke, mak budak ke tak mak budak ke, memang macam ni lah perangai iolss bila tiba part raya... Baju sendiri memang last minutes beli uolss... 

Iolss memang tak pernah menempah any baju2 kurung or kebaya or what so not yang seangkatan dengannya dari kecik sampailah sekarang... tak pernah ok? Kalau ada tu, adalah ter-accident sehelai dua masa sekolah rendah dulu... Entah, lebih senang dengan ready made... Ada orang in the opinion beli siap ni tak sedap pakai... tapi iolss lebih selesa beli siap... Individuality kann??? Pendapat manusia berbeza2 uolss... ^_^...

Dok sibuk prepare untuk my arjuna beta jer tahun ni sampai Mummy dia tak prepare apa pun lagi... Ihiksss... Tengok petang nanti balik kerja or esok macam mana... Ha ha ha... 

*Suka macam ni tau tetiap tahun bila raya... Dush dush...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Baju Raya Iolss Pun Tak Beli Lagi Tau!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, July 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. sy plak husband langsung xde baju...ada beli baju kat nile, tp ble smpi 2 2 x muat...cutting korea style kecik, mmg x muat la der...adoii dh pening ble lg nak beli huhu

    ReplyDelete
  2. akak pun baru 2 hari lepas beli..memang beli yang ready made...lagi senang

    ReplyDelete
  3. Sep sikit ! Kita pun tak prepare apa apa lagi ni. T_T.

    ReplyDelete
  4. samelah kita kak..sabtu ahah baru nak pulun membeli..huhu

    ReplyDelete
  5. malam ni bari sibuk nak alter baju yg dah beli tu..kain labuh..itulah masalah saya kalo beli dah siap ni

    ReplyDelete
  6. haha lawak la muka koala tu..kahkah...emm kalau dah last minit cenggini mmg baju ready made la jd pilihan..kalau sy upah jahit pun ada beli yg siap pun ada...hee

    ReplyDelete
  7. errrkkk...xdak bj ry lg?xpa2.ptg ni p sopim kaih

    ReplyDelete
  8. alah k lily beli yang dah siap je, senang tak yah nak tempah2

    ReplyDelete
  9. ketupat rendang kueh bahulu,
    enak dimakan bersama keluarga,
    wahai teman wahai saudaraku,
    mari bermaafan dihari raya.

    #kosongkosong kalau ada yang terasa hati dengan komen ana ya..

    ReplyDelete
  10. alah, kak Alycia pun pakai baju lama... selamat hari raya yer Farah ;)

    ReplyDelete
  11. last2 minute baju banyak discount kak :)

    ReplyDelete
  12. iolsss pulak suka tempah sebab kain2 iolsss boleh pilih... tapi tahun ni readymade je, bonda belanja... hahaha

    ReplyDelete
  13. Akak ada 3 pasang tu cukup la...mls nk byk2...raya lebih pd dania

    ReplyDelete
  14. kita catat sejarah tahun ni sepasang baju raya last minit berjaya siap kak.

    ReplyDelete
  15. Akak baru mlm tadi beli kat bazar

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia