Home » , , , , , , , , , , » Ash's Photo Booth For Fun & Memories...

Ash's Photo Booth For Fun & Memories...

Bha ha ha, tak sempat tunggu esok nak buat entri Wordless Wednesday, gatal sudah jari jemari iolsss uolss... Nak jugak buat entri hari ni... Hik hik hik... Tak kisahlah... Wordless Wednesday iolss fikir lain pulak nanti... ^_^... 

Untuk kenangan, untuk memories dan untuk Ash... Semoga akan datang gambar2 ni akan mampu buat Ash tersenyum sendiri... Waktu baby sekali seumur hidup... Dan waktu tidak dapat diputarkan kembali... Anugerah Allah SWT yang tidak ternilai ini, satu2nya anak Mummy buat waktu dan ketika ini, yang Mummy sayang sangatsss (uhuksss ok over dramatic)... In Shaa Allah Mummy akan usahakan yang terbaik buat Ash...^_^... Amin... 

Macam ke laut jer sikit perginya... Tak ada, sebenarnya saja nak share gambar2 Ash ber-photo booth in costumes uolss... Ahakss... Mummy mengerjakan anak... Tapi iolss tak buli ek??? Ha ha ha... 

Entri santai entri ringkas just cuci2 mata uolss... Jom layan gambar2 Ash ber-photo booth in costumes... 

Grrrr... I am the cute little roaring lion... Ash!!!

Lepas jadi lion kita jadi Ladybug pulakkk...

Ini memang cita2 Mummy ni nak pakaikan Ash costunes Ladybug ni.... Dah namanya Ladybug adalah official mascott Bubblynotes... ^_^.... Ash pun duta Bubblynotes kannn???
Balik kepada lion balik, tapi version rambu ramba sikit... La la la....

Lion yang keletihan uolsss... Muahahaha....
Last but not least bertukar kepada bear... 

Gambar bear costume ni favourite Nek Ma Ash... 
4 gambar sahaja dulu buat masa sekarang ni... After this...Apa lah lagi iolss ni kann??? Hew hew hew.... 

*Nak cari superheroes pulak lah... >_<

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash's Photo Booth For Fun & Memories..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. Hehehe..Comey la Ash.. Geram!!! Meh nk geget sikit..=D

    ReplyDelete
  2. alolo.. comelnya.. hee.. pling comel yg ladybug tuh.. >,<

    ReplyDelete
  3. Assalam akak..akak ditag dalam

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/segmen-apa-kata-promot-by-me.html

    Harap akak dpt joinkan diri :)

    ReplyDelete
  4. asal la comel sangat ni..rasa nak gigit2 je.. hehe

    ReplyDelete
  5. Atototototot omey sangat!!! nak gomol2 ni.. ishhhh geaaaammm!

    ReplyDelete
  6. suka yang first..roaring lion tu!comel.

    ReplyDelete
  7. ash the lion,
    mmg kiut lion tue.

    ReplyDelete
  8. Tak pernah gi kat photo booth tu.
    Mahal tak?

    ReplyDelete
  9. ash as ladybug tu sangat comel..hihi

    ReplyDelete
  10. Mama Ash ni kan kan kan ..Selalu buat anty Lya geram tgk Ash tau hehehhee .Comel jer kiut jer ..Cam nak nyanyi la plak hehhehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia