Home » , , , , , , , , » Ash??? Tengok Apa Tu???

Ash??? Tengok Apa Tu???


Seminggu 2 kali berada di rumah dari pagi bersama anak kann??? Macam tu lah gayanya... Kemaruklah haiii bercerita pasal anak... Muahahaha... Erkss bukan selalu ke Ash featured on Bubblynotes... Mostly cerita dia jer on Bubblynotes ni dan juga diselang seli dengan cerita lain jugak... Dush dush... kesian pulak dengan Ash... sampai dah tak ada privacy langsung!!! Habis semua development dan movement Mummy dia jadi paparazzi uolss.... Muahahahahaa.... So Mummy bawak2lah sedar diri kalau orang lebih kenal Ash dari Mummy.... Macam dalam entri INI... Ngee...

Khusyuk betul dia menengok ek??? Ash tengok apa tu??? Ha, macam tu lah gaya Ash sekarang uolss...Macam pandai benar dan macam faham benar tengok cartoons and kids shows dia tu on Disney Junior. Focus sangat kot... sampai Mummy panggil dia buat tak dengar ajer.... Lepas tu, gelak sendiri, senyum sendiri bila ada part2 yang mencuit hati dia. ^_^... Diakui bila dia dah mula pandai tengok TV dengan focus-nya ini... Lebih senang Mummy nak buat kerja lain... Salah satu contohnya adalah entri ini...Hik hik hik... Sebab kelekaan Ash tengok Hi-5...Mummy sempat kot update blog??? Ngeh ngeh ngeh.... 

Tapi of course lah tak dibiarkan terus sendiri ajer...Mummy baring sebelah Ash dan kerling2 gak 10 minit sekali... 

*Ni nampak gayanya ni lepas ni memang tak ada peluanglah sesiapa jer nak layan channel lain memandangkan dia akan menangis kalau kita tukar channel lain dan dah pandai dah nak conquer remote ASTRO tu... hu hu hu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash??? Tengok Apa Tu???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, July 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. huhuh..
    dari jauh nampk mata dia tue.
    bulat sama dgn pp tu :)
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Comelnyaa tang mata tu bulat comeyy

    ReplyDelete
  3. focus kemain lagi tu..kalau tukar channel lain confirm nangis terus..hehehe

    ReplyDelete
  4. abislah kak..lepas ni tv tu hak milik ash. hehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. jgn main mata ea ash... hehe

    ReplyDelete
  6. Ash lagi popular dari mummy nyee.. XD
    hahaaa

    ReplyDelete
  7. fokus dgn penuh khusyuk..leh tembus dinding x agak agak

    ReplyDelete
  8. kannn...umah saya asyik channer disney junior je..adoi la hai anak

    ReplyDelete
  9. mata.... shine bright like a diamond... !

    ReplyDelete
  10. alahai....bambamnyer dari tepi ! ;)

    ReplyDelete
  11. Tajam mata Ash...layan citer best nie

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia