Home » , , , , , , , , , , , , » Ash Luncheon Today!!!

Ash Luncheon Today!!!

Pepoyo jer tadi memula konon2nya nak golek2 dengan Ash uolsss sebab dia balas dendam tidur kroh kroh kroh bunyinya... 


Sekali ngam2 lepas Zohor tadi, Ash bangunlah pulak, lapar kot??? Nasib baik dah siap2 masak pagi tadi makanan Ash. Ash makan apa??? Of course-lah food dia kannn yang Mummy gigih masak sendiri (ahakss gigih ke??? Taklah sangat biasa2 jer...iolss pun seperti Mummy2 lain jugak)... 


Inilah food Ash for luncheon today... pumpkin mix with other vege such as carrot, corn, potato and spinach... Licin ko... Tapi badan tetap cutting model jugak... Bha ha ha... (Mummy yang over perasan cakap anak cenggitu)... 

Special sikitlah time2 cuti ni, banyak sikitlah bahannya... Ini pun hasil Google2 dan baca website2 yang ado on baby's food... Saja nak bagi variety sikit... Kesian pulak tengok dia pusing2 brocolli, pusing2 bayam, pusing2 carrot semata... Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati... Alhamdulillah,  dah burp dan tengah leka main tu... 

*Till then, cheerios peeps... teringat nak perap ayam blackpepper tu pulak... karang lambat pulak meresap rempah ratus tu dan kalau tak cukup perap tak sedap pulak BBQ karang... TTYL... ^_*


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash Luncheon Today!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, July 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. makanan bnyk2 ya Ash..hihihi..salam 3 syawal akak..:D

    ReplyDelete
  2. Sedap pulak tgk mknn ash tu. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Waahhh..rajin betul mommy Ash google.
    Mama adam ni kureng sikit bab tu.
    Nak contohi jugaklah..

    ReplyDelete
  4. Bestnyerr Ash makan ..makan byk2 biar cepat besar dah besar nanti boleh bantu Mummy tau ...Singgah menabung Pingdom utk Farah

    ReplyDelete
  5. excited ash bangun nak makan solid food mummy buat

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia