Home » , , , , » Ambi Pur & Febreze | Udara Segar Bermula Dari Rumah... ^_^

Ambi Pur & Febreze | Udara Segar Bermula Dari Rumah... ^_^

 DENGAN AMBI PUR DAN RANGKAIAN FEBREZE FIRST DEFENSE WEOLSS KINI MAMPU MENGHIRUP UDARA SEGAR DAN MELINDUNGI KELUARGA WEOLSS SEADANYA!!!
Dah berwangi2an punyalah lama...Lama ke??? Ihikss baru jer seminggu uolss peram reviews ni... Bukan sengaja peram, tapi kesempatan waktu yang tidak mengizinikan...Now iolss nak cerita pasal produk wangi2 ni... 

Uolss nampak gambar di atas??? 2 jenis produk??? Ambi Pur dan Febreze??? Ianya adalah produk keluaran terbaru di pasaran iaitu Ambi Pur dan Febreze First Defense House Dust Reducer & Ambi Pur dan Febreze First Defense Clean Air of Odour.


Ambi Pur dan Febreze First Defense House Dust Reducer


Rumah uolss mungkin berada di dalam keadaan yang kemas dan tersusun namun alergen boleh berkumpul di mana2 sahaja termasuklah di carpet, tilam, bantal, perabot, katil dan juga mampu terapung di udara. Partikel alergen ini boleh menyumbang kepada simptom2 asma; satu indicator yang menunjukkan udara di kediaman weolls berada pada aras "kurang sihat". Dengan dibantu oleh Ambi Pur dan Rangkaian Febreze First Defense House Dust Reducer weolls dan keluarga weolls kini dilindungi daripada alergen bawaan udara.

Direka khusus untuk menyahbau dan habuk di rumah, Ambi Pur First Defense Air Effects dan Febreze First Defence Fabric Refresher mampu memberikan suasana segar kepada ruang tamu dan juga memastikan weolls sentiasa bernafas dengan sempurna dan hidup lebih ceria. Produk ini juga mampu menjadikan rutin mengemas lebih efisien. Dengan bantuan teknologi Trap and Lock House Dust Reduction, produk terbaru ini mampu memerangkap partikel2 debu hama, debunga dan sel mati haiwan peliharaan. Bagus kann??? Nak nak lagi kalau dalam rumah ada baby ataupun penghidap asma. 

Semburan Febreze First Defense Fabric Refresher, pada permukaan fabrik mampu mengurangkan 95% alergen bawaan udara dan pada masa yang sama mampu menyahbau. Ini memastikan fabrik kekal segar dan berbau harum. Semburan Ambi Pur First Defense Air Effects di kawasan persekitaran pula membantu memerangkap sehingga 75% alergen yang terkandung dalam udara persekitaran.

Bagi mendapatkan udara yang segar di rumah, weolls digalakkan untuk melakukan semburan ke permukaan fabrik sebelum memulakan aktiviti berkemas. Hal ini bertujuan mengelakkan alergen yang berada di fabrik daripada tersebar luas di udara. Gabungan Ambi Pur dan Febreze adalah ideal bagi memerangkap partikel2 alergen tatkala melakukan kerja rumah seperti menukar langsir. Dengan produk ini, weolls juga tidak perlu risau if anak2 weolls bermain berhampiran dengan perabot di rumah... Uhukss bagi iolss perlu risau sebab nanti Ash heading sana sini...nanti berlaku pulak kebenjolan karang... 

Ambi Pur dan Febreze First Defense Clean Air of Odour

Yup, kita mungkin tak mampu nak kawal kualiti udara di luar terutamanya di kala masalah jerebu yang melanda negara sekarang tetapi kita mampu untuk memastikan udara di dalam rumah sentiasa segar dan bersih. Dengan bantuan rangkaian Ambi Pur dan Febreze Clean Air of Odour, weolls sekarang boleh menyahbau yang kurang menyenangkan dengan lebih mudah. Diformulasikan dengan Teknologi OdoShield yang mengandungi 10x ganda bahan yang mampu menyahbau, produk ini sangat suitable untuk memerangkap dan menyah bau yang kurang enak yang mungkin terhasil daripada sampah sarap, asap dan jerebu.

Personally, bagi iolss keluaran terbaru dari P&G ni ohsem uolss...Why??? Sebab setelah mencuba sendiri, memang iolss akui iolss rasa udara lebih segar... fresh jer rasa...dan baunya pun memang fresh... hari2 dok sembur...ekekeke.... sebabkan rasa best sangat sampai automatic air freshener yang cet cet setiap 1/2 an hour kat rumah tu, iolss tutup demi menikmati kesegaran udara dari produk P&G yang terbaru ni... 

Kalau uolss berminat...boleh ler try dapatkan...senarai harga iolss attached di bawah... (dah macam email pulak...wakakakaka).... 

Sila klik untuk tumbesaran imej yer uolss... Till then, cheeriosss...selamat mencuba Ambi Pur & Febreze baru.... >_<....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ambi Pur & Febreze | Udara Segar Bermula Dari Rumah... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Hurmmm.. wanginya makk.. wanginya.. rasa lapar lak.. haha

    ReplyDelete
  2. kena cuba nie...raya tak lama lagi...mesti sofa kena mewangi..hihi

    ReplyDelete
  3. ambi pur..harum semerbak baunyaaa ^_^

    ReplyDelete
  4. Ushh wangi la umah sis ni kan

    ReplyDelete
  5. Febreze First Defense Clean Air of Odour akak tak pernah try lagi..

    ReplyDelete
  6. Fiza biasa guna febreeze yang ade downy scent tu..wangi :)

    ReplyDelete
  7. Febreeze..... aset menggoda ibu mertua - sumber iklan diyakini... wahahhahahaa !

    tapi memang wangiiiiiiiiiiiii sangat !

    ReplyDelete
  8. Xpenah try lg ni. Biasa guna yg downy tu je

    ReplyDelete
  9. Suka...tp now dalam bilik semerbak bau rose...suka wangian rose....even untuk baju pun suka bau yang smooth2

    ReplyDelete
  10. Dah lama tak guna nie...nak kena beli ler nampaknya...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia