Home » , , , , , , , , , » Aiskrim Potong Cendol!!!

Aiskrim Potong Cendol!!!


Time2 mungkin orang2 semua dah berehat akibat keletihan beraya hari ni... weollss masih lagi berjaga uolss... ^_^... Tapi tak termasuk Ash sebabnya dia memang dah lama hanyut di lautan mimpi... Letih 'star' kecik tu hari ni... Sambil borak2, sambil bergurau dan menyakat, weollss melayan aiskrim potong cendol.

Sedap gak ek??? Apa punya soalan da... Haruslah sedap... Aiskrim potong kann??? Salah satu childhood memories masa zaman2 primary school dulu. Yang paling iolss gemar, perisa cendol dan jagung. ^_^... Layan chilling late night masa2 raya macam ni chit chatting and catching up sambil makan aiskrim... Ekekekeke...

Pukul berapa nak tidur ni??? Esok susunan perjalanan dah diatur...Muahahaha ada yang terbabas ni kang... ada yang tertinggal ni kang... Yang chaffeur2 macam iolss ni lagi lah... tidur nak kena cukup... memandu dalam keadaan sanggap boleh membahayakan nyawa dan penumpang di dalamnya ooo... Yang menjadi chaffeur terutamanya harus mendapat tidur dan rehat sepenuhnya... 

Iolss lagi lah... hua hua hua... lagilah susah nak lelap disebabkan iolss kan dah biasa berjaga malam??? Ha ha ha... sambil2 kerling2 blog, type2 entri dan bancuh susu arjuna beta tu dan betulkan kedudukan tidur dia yang lasak 360 degree tu... tidur pun lasak... ahaksss... ikut siapalah ni kann??? So nama nak tidur awal tu memang tak lah... melainkan keletihan bangattt... 

*Sedap pulak makan aiskrim potong ni tengah2 malam... Ada jugak weolls2 ni habiskan stock yang ada ni... Hik hik hik

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Aiskrim Potong Cendol!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, July 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. woww. sedapnya kak. terliuqq plak -,-

    ReplyDelete
  2. CT suka yang kacang merah hihiks.. memang time sekolah dulu banyak jual macam ni kan..

    ReplyDelete
  3. Aiskrim potong memang sedap kak...feveret wanie juga ni..hehe.. :)
    Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  4. mmg sedap ni kak..
    sy selalu beli kacang merah..
    tetiba nengok ni, nk kena carik la kejap lagi, hikhik

    ReplyDelete
  5. Sedapnya ice cream...dah lama tak mkn...!

    ReplyDelete
  6. Seyes suka aiskrim2 potong ni sebab mengeyangkan.

    ReplyDelete
  7. Aaaaaa
    Aiskim potong
    Aaaaaa
    Hihihi.
    Nk jagung or kacang merah Nomnom

    ReplyDelete
  8. Sedapnyerr lama tak makan hehehe

    ReplyDelete
  9. Lya suka yang kacang merah punyerr BESTT !!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia