Home » , , , » Ada Yang Dah Mula Bekerja???

Ada Yang Dah Mula Bekerja???

Source Extracted from Google
Ada yang dah mula bekerja kembali today peeps??? Sebab rasanya ada yang dah mula kerja today kann??? Iolss masih lagi bercuti. Alaa... sekali sekala bercuti panjang... bukannya selalu... Krik krik krik... (minat pulak dengan bunyi cengkerik sekarang ni) wakakakaka... Lepas ni bunyi cengkerik pulak jadi trending... Ok, melalut... mamun lagi ni sebenarnya... 

Oklah, pada yang dah kembali bekerja atau memulakan tugas di pejabat semula tu... Selamat bekerja uolss!!! ^_^

*Satu perkara yang best adalah... jalan lenggang kannn??? No massive traffic congestion as usual... Tapiii next week siaplah... Weekend pun traffic congestion agaknya...Sebab??? Orang2 semua busy pergi open house... Hik hik hik ... 

Terimakasih telah membaca artikel Ada Yang Dah Mula Bekerja??? . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

12 komentar:

  1. Zumal pun dah mula kerja hari nie. Ofis sunyi sepi ^_^

    ReplyDelete
  2. sy dah mula ^^
    rasa sangat mengantokkk !

    ReplyDelete
  3. Akak ler tuuu...hehehehehe. Every year akakkkk juga yang masuk kerja dulu lepas raya.

    ReplyDelete
  4. alahai. tak syok nya bila dah start bekerja. orang sibuk beraya...

    ReplyDelete
  5. Akak start Isnin...nakvraya puas2 dulu...hhihihi

    ReplyDelete
  6. Tahun lepas macam tu. Tahun ni balas dendam cuti seminggu . hehe

    ReplyDelete
  7. Lya kerja ngan suami dan anak2 jer takder cuti hehehhe

    ReplyDelete
  8. of course ada yang dah mula bekerja hari raya ke tiga kan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.