Home » , , , , , , , » WW#18: The Origins of FIFA World Cup Brasil 2014 Logo

WW#18: The Origins of FIFA World Cup Brasil 2014 Logo

Source Extracted from HERE
*Lagi 2 hari nak mula dah FIFA World Cup Brasil 2014 ni... Untuk jadual perlawanan mengikut masa Malaysia sila klik di SINI ... Ho ho ho, ada yang pakat MC ni jugak nanti ni kalau yang dah fanatik tu...
Terimakasih telah membaca artikel WW#18: The Origins of FIFA World Cup Brasil 2014 Logo. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

11 komentar:

  1. masing2 dah tak sabar dah..lagi2 peminat world cup!!

    ReplyDelete
  2. tak lena lah nak tidur ni ... org keliling mesti ada yg bersorak gol ... adeh .

    ReplyDelete
  3. kalau dah minat ape punn bolehh :)

    ReplyDelete
  4. cnfrm rmai yg masuk office dgn mata x ckup tido..haha

    ReplyDelete
  5. paling takleh blah kalau time puasa bola ni...ramailah yg berjaga smp ke sahur

    ReplyDelete
  6. terasa kepanasan world cup makin tiba..huhu

    ReplyDelete
  7. nak percaya ke tak nak percaya ni...hehehe.apa-apa pun saya sokong Spain :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.