Home » , , , , , , , » WW#14: Are We Preparing For Ramadhan In The Right Way???

WW#14: Are We Preparing For Ramadhan In The Right Way???

*Peringatan untuk diri sendiri dan juga semua...^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel WW#14: Are We Preparing For Ramadhan In The Right Way???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, June 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. kecik la pulak gmbr tu..tak boleh baca...

    ReplyDelete
  2. a'a kak farah tak dapat nak baca.. dah klik kat gambar pun tak boleh.huhuhu..

    ReplyDelete
  3. terima kasih untuk peringatan ni kak

    ReplyDelete
  4. tulah...ramadan sepatutnya bulan mengawal nafsu, tapi nafsu makan makin bercambah-cambah bila tengok makanan

    ReplyDelete
  5. ramadhan hampir tiba..dtg klikk

    ReplyDelete
  6. tahun ni kena kawal nafsu suami beli juadah berbuka.kang jd mcm thn lps smpai x termakan

    ReplyDelete
  7. Alamak gambo tak kuar nie farah.
    Line internet hahaha
    Sabar je lah. Kena ulang tayang balik entri nie

    ReplyDelete
  8. Tak berapa hari je lagi kan. Moga kita semua dapat mengimarahkan bulan Ramadan kali ini dengan sebaiknya. Amin.

    ReplyDelete
  9. Menyindir ramai ni Fara... tapi kalau org yg berniaga kakak rasa mungkin juga stock berlipat ganda sebab nak but utk di jual...

    Peringatan buat kita semua.

    ReplyDelete
  10. Salam Rabu Farah ..Jom sama2 kita PREPARE untuk Ramadhan

    ReplyDelete
  11. tak ramai y fikir nak buat amal di bulan ramadhan, tapi ramai y sibuk cari duit lebih untuk hari raya..raya sakan katanye..setahun sekali..tp lupa ramadhan y penuh cahaya pun setahun sekali..

    ReplyDelete
  12. rindu ramadhan...semuga Alllah sampaikan kita ke ramadhan tahun ini

    ReplyDelete
  13. Peringatan untuk semua dan diri sendiri jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  14. puasa tak habis berganti lagi....ramadhan dah hampir sangat nie.....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia