Home » , , , , , , , , , » Tight Schedule...

Tight Schedule...

Source Extracted from Google
Yes... I'm on a really a tight schedule... and of course ler of not getting anything done yet... Hari ni which is Saturday and on the middle of next week.... Ho ho ho... 

Hari ni dari 8.30 am bawak ke sampai 12.30 pm satu hal... Petang bawak ke malam 6.00 pm sampai ke 10.30 pm satu hal lagi...Ho ho ho... Somewhere around next week 10.00 am sampai lunch hour mungkin satu hal then 3.00 pm sampai ke 5.00 pm satu hal jugak... Busy bangat deh??? Ha ha ha... Ni baju2 yang nak pakai pun tak iron lagi ni....Mendapatlah kelam kelibutnya tengah hari ni karang... 

Wahhhhh ada apa tu??? Ihiksss... nantilah iolss cerita...cerita sekarang tak thrill uolss... Dah terjadi dan menjadi sesuatu kejadian tu baru seronok nak cerita... Wakakakaka... Sebelum kejadian tak ada surprise... Eleh poyo jer iolss ni kannn??? Nak surprise2 pulak... Apa2 pun semoga segala urusan iolss menjadi serta dipermudahkan oleh Allah SWT.... In Shaa Allah dengan izin Allah SWT... Oh yess... Ini adalah urusan me, myself and I with my group of friends personally... Tak ada kena mengena dengan anyone else.... Hik hik hik...

Apakah ia??? Stay tune to Bubblynotes.... apa2pun Alhamdulillah rezeki dari Allah SWT... Syukran Allah... Terima kasih kerana mendengar doa hambaMu ini.... Sesungguhnya aku bersyukur kepadaMu kerana Engkaulah sebaik2 pelindung, pemberi rezeki dan juga pelimpah rahmat... Tiada yang lain selainMu... Yang Maha Agung, Yang Maha Esa...

*Tunggu tau for my update... ^_* jeng jeng jeng ....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tight Schedule..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, June 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. Wah wah job apa ni akak. Diam diam ubi berisi. Tetibaaa. All the best kak. ^^

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tunggu cerita selanjutnya..memang stay tune kat bubblynotes ni kan..ash..mama ash..he3

    ReplyDelete
  3. Apakah itu?? Hihik. Tight schedule pun masih lagi dpt blogging.. Tabik springg! Vee nak olah scheduled entry pun payah, apatah lagi nak buat entry direct publish. Huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Asben yang slalu ada tight schedule ni.
    Slalu saya terpikir..sampai bilelah dia ada masa duduk rumah.

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah..berbaloi busy tu.. :)

    ReplyDelete
  6. Same to me....ni pun tgh take 5 and drop comment here....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia