Home » , , , , , , , » Thinspired Giteww Dengan Secret Laxing!!! Mudah & Efektif....

Thinspired Giteww Dengan Secret Laxing!!! Mudah & Efektif....


Uolsss masih ingat lagi tak sebulan yang lepas iolss ada post mengenai produk Secret Laxing di SINI??? Ha la ni cheq nak story mory in the morning glory with uolss testimoni Secret Laxing ni setelah sebulan iolss consume...

Haruslah ada testimoni kan??? 


Inilah dia botol yang iolss consume dan setiap hari iolss akan consume 2 kali uolss...,


Perbezaan sebelum consume dan selepas??? Of course ada terasa perbezaannya... Badan iolss rasa lebih energetic even though Ash berjaga ajak bergurau senda di tengah malam yang mana biasanya kalau iolss tak cukup tidur, memang sangaplah kat office kannn??? Tapi bila dah consume Secret Laxing ni.... terbaiklah uolss... sungguh tak tipu inilah dari pengalaman yang sebenarnya... Now dah tak kisah dah tak tidur sangat malam pun ok.... ^_^.... Ada anak kecik biasalah kann???

Selain dari tu badan terasa ringan uolss sebabnya segala toksin moksin dalam badan dah dicernakan...Bab pencernaan iolss memang ada masalah sikit.... Proses perkumuhan ok... Tapi proses pencernaan tu kekadang sampai seminggu simpan... erkkssss... tak nak cerita sebenarnya tapi haruslah cerita bagi berterus terang tentang keberkesanan Secret Laxing dari pengalaman sebenar sendiri... 

Berat badan??? Haruslah susut ok??? Itu yang iolss paling suka!!! Obses nak turunkan berat badan uolsss lepas iolss bersalin ni... Terbaiklah... baju2 lama mostly dah boleh iolss sarungkan ... serios rasa best giler bila banyak baju yang dah boleh pakai balik....Siapa yang tak suka ye tak??? Hew hew hew....


See??? Selepas consume Secret Laxing wajah tak kelihatan begitu menembun sangat seperti yang sebelumnya uolss.... 


Sebelum consume Secret Laxing memang pipi tu naik sokmo.... tapi dalam the first picture tu... pipi dah nampak surut sikit.... yeay iolss is suka!!!

If uolss berhajat nak tahu lebih lanjut, uolss boleh melawat jaringan2 yang iolss senaraikan di bawah... manalah tau kot2 berminat nak mencuba ke??? 

Apa2pun walau apa juga yang kita consume untuk turunkan berat badan dan selim melim weolls tetap kena mengamalkan diet yang seimbang dan juga bersenam bagi membantu proses penurunan berat badan tersebut...^_^

Get Thinspired with Secret Laxing peeps!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Thinspired Giteww Dengan Secret Laxing!!! Mudah & Efektif...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, June 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. Nampaknya memang serasi ngan Farah ni, keep it up dear :))

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillag... Serasi dgn akk ea..

    ReplyDelete
  3. Hoiiii jelita sungguhlaaa MIL ai ni. :P

    ReplyDelete
  4. kalau serasi teruskan je...all the best

    ReplyDelete
  5. Uish...nampak byk perubahan tu...menarik ni.....

    ReplyDelete
  6. akak belum pernah try lagi......

    ReplyDelete
  7. yeay, nampak perubahan tu..terbaik dari secret laxing :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia