Home » , , , , , , » Syuhada Baharudin | Pray for Syu...

Syuhada Baharudin | Pray for Syu...


I am sure majority dari kalangan blogger sudah mengetahui tentang berita Syu yang sedang koma dan ada juga di kalangan weollss yang sudah pun pergi melawat beliau. 


Salah seorang yang telah melawat beliau adalah sis Akma Omar. Iollss mendapat perkhabaran dari AJ pagi semalam dan seriously iolss sangat terkejut sebab Syu baru saja ber-honeymoon di luar negara sempena sambutan hari ulangtahun perkahwinan beliau. Tup tup, tiba2 mendapat perkhabaran sedih dan agak merisaukan hati ini. Why??? Kerana Syu adalah seorang 'sahabat' iolss di alam blogger ini, seorang supporter yang positive dan seorang yang sangat baik walaupun baru bersua muka sekali dan selalu keep in touch di alam maya. Syu always support apa yang iolss buat asalkan perkara itu positive... 

Weolls mengenali beliau sebagai blogger... weolls berkomunikasi dengan beliau di alam maya dan mungkin di kalangan kita menyertai GA yang dianjurkan oleh beliau yang masih serta berjalan pada ketika ini... So, pada hari Jumaat ni iolss mohon pada uolss sama2lah kita doakan agar Syu cepat sedar dan sembuh. 


Uolss kenalkan dengan banner GA ni??? Again marilah weollss sama2 doakan Syu.... 

Syu I know that you are strong girl!!! Please fight... I know you can do it... Ya Allah, kau sedarkanlah dan sembuhkanlah sahabatku ini...Hanya padaMu aku memohon serta berlindung... Amin... 

*Tak dinafikan iolss asyik teringatkan Syu.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Syuhada Baharudin | Pray for Syu..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, June 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. Semoga kak syuhada cpt sembuh... amin...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak.. even saya tak berapa kenal, sy doakan moga sis shuhada cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. sy xpnh bertegur sapa dgn dia, tp mmg folo blog dia..semoga beliau sembuh dan sedarkan diri...so mcm mn? ape sbb dia koma?

    ReplyDelete
  4. Kesian Syu... moga cepat sedar, cepat sembuh, marilah sama-sama doakan semoga keberkatan bulan ramadhan yang akan tiba memberi kekuatan pada Syu untuk sembuh semula. Amiin..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, hilangkan dari dirinya penyakit, kembalikan dia kepada kesehatan dan kesembuhan, Bantulah dia dengan sebaik-baik perlindungan, dan kembalikan dia kepada sebaik-baik kesembuhan. Jadikanlah apa saja yang dirasakannya pada waktu sakitnya sebagai pahala untuk kehidupannya dan penghapus atas segala kesalahanya. Ya Allah, sampaikan shalawat kepada Muhammad dan keluarga Muhammad.. Amin Ya Allah, Amin Ya Robbiillalamin

    ReplyDelete
  6. Syuhada antara pembaca blog setia saya, dan client .... pernah bertemu di SBB2014 memang peramah dan baikkk sangat. Malah, ada beberapa cenderamata dari Syuhada yang tersimpan baik di rumah,.

    Saya mendoakan segala kebaikan, dan doa supaya Syue kembali ... in Sya Allah pulih sedia kala.

    ReplyDelete
  7. Semoga syu cepat sembuh ya allah

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, sembuhkanlah kak Syu..amin

    ReplyDelete
  9. Semoga syu cepat sembuh....amin, sama2 kite doakan ye

    ReplyDelete
  10. Moga Allah pelihara dan berikan kesembuhan padaNya...

    ReplyDelete
  11. Sedih dan terkejut dengan berita ni..
    Sama-sama kita doakan agar Syu diberi kekuatan untuk kembali sembuh.

    ReplyDelete
  12. Semoga kak syu sihat kembali seperti biasa. Amiinn. :)

    ReplyDelete
  13. Kak Syu ni murah dengan senyuman ...masa event SBB nory satu table dgn dia, walaupon weol tak byk bersembang, tapi apa yg nory nampak kak syu sorang yang peramah dan ramai orang senang "mashuk" ngan dia walaupon baru kenal....Moga kak Syu cepat sembuh...amiinnn..

    ReplyDelete
  14. Walau kakak tak mengenalinya tapi doa kakak juga mengiringi moga Syuhada segera sembuh seperti sediakala.

    Sedang diuji...

    ReplyDelete
  15. semoga saudari syuhada cepat sedar dan seperti sediakala.. aamiin..

    ReplyDelete
  16. Baru baca psl Syu..x sangka..semoga Syu cepat sembuh..sama2 kita doakan..

    ReplyDelete
  17. akak pun kenal melalui blog...baru je join segmen beliau...tak sangka...kita doakan agar beliau segera sembuh seperti sediakala....

    ReplyDelete
  18. tula..terbaca semalam..harap beliau cepat sedar...

    ReplyDelete
  19. Semoga syu segera sedar dan pulih seperti sedia kala...

    ReplyDelete
  20. terkejut sgt kak semalam. sbb mcm baru je dia update instagram gmbr dia ke vietnam

    ReplyDelete
  21. moga beliau cepat sembuh,, aminnnn

    ReplyDelete
  22. sedihnye..semoga syu cpt sedarkan diri n cepat sihat..amenn

    ReplyDelete
  23. tau juga dia g honeymoon tu tak sangka sangat...semoga syuhada cepat sembuh

    ReplyDelete
  24. semoga kakda kuat melawan sakit dan menghadapi ujian Allah ni.harap kak da sedar cepat..aminn

    ReplyDelete
  25. Ya Allah,sembuhkanlah hambaMu Syuhada dari penyakitnya..

    ReplyDelete
  26. semoga beliau cepat sembuh...doa dari rakan blogger sentiasa ada utk syu ;)

    ReplyDelete
  27. Semoga cepat sembuh.....kenapa dia ni Farah....

    ReplyDelete
  28. semuga beliau cepat sembuhd an sedar, insha Allah doa sama2..amiin

    ReplyDelete
  29. semoga syu cempat sembuh...
    amin..

    ReplyDelete
  30. semoga allah permudahkan buat Syuhada...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia