Home » , , , , , , » Siapkan Order Durian Crepe Dari Neighbour....

Siapkan Order Durian Crepe Dari Neighbour....


Malu giler sebenarnya uolss,  iolss sebenarnya tak adalah sampai ambik order for Durian Crepe ni... the first time iolss buat adalah pada bulan November 2012.... Uolss boleh belek2 entri INI... 

Tup tup dulu semalam, neighbour approach masa iolss balik kerja and request suruh buatkan Durian Crepe sebab katanya suka Durian Crepe iolss dan nak order sikit....Huuu segannya... Iolss bukanlah pakar uolss....Buat pun sekadar untuk makan sendiri... 

Disebabkan neighbour dah sungguh2 sangat nak... tak baikkan menghampakan harapan orang??? Maka dalam keseganan melampau, gigihlah iolss sekejap tadi ni menyiapkan Durian Crepe yang di-order... Semua sekali ada 40 ketul... Erkss betul ke penggunaan penjodoh bilangan tu.... 

Alhamdulillah,  baru jer kejap tadi ni siap...Dan neighbour pun baru balik... Mula2 iolss tak nak ambik duit... Tapi neighbour insist jugak... Hurmm... bagi Ash katanya... Segannya... hopefully my neighbour sukalah dan berpuas hati dengan Durian Crepe tu... 

*Belum sampai ke peringkat ambik order... dengan kesibukkan waktu dengan Ash and life sekarang ni... In Shaa Allah one fine day bila Ash dah agak2 ok for Mummy to bake seriously again... This year, untuk puasa and Raya... tak ambik order for cake... Ash first... ^_^... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Siapkan Order Durian Crepe Dari Neighbour...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, June 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. haaa....kak long nak skit...nak jugak......please..pelase...please...

    ReplyDelete
  2. Aaaaaa bila nak bagi anim tester ni. Teringin jugakkkkkk hehe ;)

    ReplyDelete
  3. cantik je nampak kejadian durian crepe tu kak !

    ReplyDelete
  4. Nmpk menyelerakan lah kaler durian crepe tu Farah :)

    ReplyDelete
  5. kemas, gebu..patut pun ada yang berkenan nak order..mesti sedap kan..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya DC...dulu pernah try buat tapi tak jadi...huhu

    ReplyDelete
  7. Wah tak pernah cuba lagi nie farah mesti sedap nie

    ReplyDelete
  8. haaaa dah boleh buka kedai tu kan kan kan

    ReplyDelete
  9. nie kalau buka tempahan nie, mesti ramai org order nie

    ReplyDelete
  10. Asal gebu sangat nampak durian crepe ni. Telan air liur sebab sedap sangat2x :)

    ReplyDelete
  11. Nampak menyelerakan sekali.. boleh buat bisnes ni Farah.

    ReplyDelete
  12. wow... hebat2..menjadi sangat tu.. sekarang nie ader tempat2 mmg musim durian.. mmg sesuai nk buat durian crepe..

    ReplyDelete
  13. Dah lame dengar pasal dueian crepe ni tapi x pernah rase. Kesian tak dengar?

    ReplyDelete
  14. Kalau jiran order, ambik je duit tu. Kire macam 'part time' lah tu... Lagipun, nak kire bahan-bahan beli sekarang ni mahal..

    ReplyDelete
  15. Rezeki kak farah la tu . Alhamdulillah .

    ReplyDelete
  16. homai !!!! onie selalu order DC ni kat orang!!! akak,apa lagi,start la business ni,macam nak try je ni !,mihmih

    ReplyDelete
  17. wah! nak nak.. hritu lia smpt mkn durian crepe sikit jea, sbb rmai sgt org nk mkn durian crepe jugak... naseb ade jual hritu, sbb dh lme lia crving nk mkn durian crepe.. hehee, akk pos la ke rumah lia~ hahaha jkjk

    ReplyDelete
  18. Akk pernah buat. Tapi x jadik. Sedapnya. Nak la jugak.

    ReplyDelete
  19. Kenapaaa gebu gila ! Dahla craving durian crepe ni. Akak ni. T_T.

    ReplyDelete
  20. wah.. rajinnya.. comei je buatannya... blh buka bazar ramadhan ni.. hehe

    ReplyDelete
  21. wah2 terliur plak tgk..lama nii tak merasa durian crepe..:P

    ReplyDelete
  22. nak kak farah! hntar kat yeena kat batu caves ni..hehe

    ReplyDelete
  23. hantar kat melaka satu farah....akak tak pernah makan lagi.....mesti sedap yeah...

    ReplyDelete
  24. Akak....pos sikit kat Dik An hehe

    ReplyDelete
  25. harapan orang jangan dikecewakan kak..tak pernah makan durian crepe sebab tak maakn durian..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia