Home » , , , , , , , » Shortlisted Dress...

Shortlisted Dress...

Sangat2 sangat busy hari ni... Ahaksss bila mana yang owner Bubblynotes ni tak busy??? Busy memanjang ajer kerjanya... Tak adalah statement lain selain dari busy ye tak??? Phewww.... memang busy pun... Bukan dibuat2... Erkkk ada ke orang yang buat2 busy??? Ada uolss bukan tak ada... Makanya... bila kala petang menjelma barulah sempat nak mem-bubbly kat sini... 

That day iolss ada post entri tentang kesibukan iolss nak Hunting for Annual Dinner Dress dan kata2nya iolss ada shorlisted-kan 3 dress... Tapi bila godek2 wardrobe tadi... iolss dah shorlisted-kan 2 ajer uolss.... 


Not really to say that both are dresses lah... One the off-white one adalah baju kurung moden and the other one adalah champagne gold dress... Meh sini kasi close up sikit... 



Both adalah designer handmade and designs in which ianya adalah custom made uolsss.... Designer mana nanti iolss share yer... Dan kemasan manik serta batu adalah menggunakan batu swarsvoski yang ori dan bermutu tinggi... Haipp bukan nak gebang show off tapi inilah kenyataannya... If tak percaya, iolss ok jer if uolss nak tanya dengan designer tu sendiri... Bila iolss dah share-kan siapa designer tu nanti uolss pergilah tanya.... Hua hua hua... 


Close up kemasan manik dan batu untuk tatapan uolss... Dan yang paling best adalah both dah dilengkapi dengan custom shawl yang mana iolss tak perlu pening2 nak fikir nak match-kan shawl apa dan as an addition plus dengan custom shoes lagi... ^_^... Baju2 ni memang ditempah khas untuk formal2 events seperti annual dinner ni lah uolss or any other formal events....

So, agak2 yang mana uolss rasa pilihan uolss or suggestion uolss untuk iolss pakai for that night??? Any ideas? Or any suggestions??? Your ideas and suggestion is highly appreciated... 

*Lagak gaya dah macam nak ke majlis awards celebrity pulak dah....Ahakss... Haruslah... hot mummy nak jalan atas red carpet uolss that night... Muahaha...Bukan selalu, sekali sekala kann??? 




Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Shortlisted Dress... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, June 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. memang hot lah mummy bubbly kite nih... #golddress tu pilihan pcl.

    ReplyDelete
  2. Owh..dah selesai godek2 gobok ea..
    Shikin prefer yg seken. Mmg cntik.
    Btw..bole tau rege design baju tu? Saye xpenah pun custom made baju utk dinner. Xde mase nk menempah ni..:D

    ReplyDelete
  3. 2nd pun cantik gak sebab design modern skit kan...but ikut keselesaan adik la...

    ReplyDelete
  4. yg gold kot.
    yg 1st tu npk cm nk nikah ,,,huhu :)

    ReplyDelete
  5. Mmg glam la mummy tu...eh...kita pon lupa bab dinner ni.Bln 8 nti.lmbt lg kot.

    ReplyDelete
  6. Farah, saya suka yg 1st tu ;)

    ReplyDelete
  7. CN pilih gold dress sbb kalau kaler putih, confirm sekali jer pakai, lepas tu simpn dlm almari, kalau yang gold tu, leh buat baju raya ker, pegi kenduri ker..hehe

    ReplyDelete
  8. Wah...2 2 santik......but the 2nd lebih seswai....gittewwww

    ReplyDelete
  9. dua2 pn cantik kalo mummy ash yg pkai hehee :)

    ReplyDelete
  10. Dua dua pun cantik , oh pening. Tapi champagne gold kot !

    ReplyDelete
  11. second tu macam sesuai je kak..nice dress :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia