Home » , , , , , , , , , , » Shhh... I Am Busy!!!

Shhh... I Am Busy!!!

Source Extracted from Google
Shhh.... I am busy!!! Itulah penyebab kesenyapan iolss di blog2 uolss hari ni... Sangat sangat sangat busy... Dushhh... Tak terkejar dah kaki tangan ni, kalau boleh guna kaki dah lama dah guna kaki ni... Muahahahhaa.... 

Seriously, hari ni banyak sangat errands yang perlu diselesaikan dan rasa macam tak cukup2 nafas dah ni... Hu hu hu... Thank you uolss kerana masih sudi drop by, iolss sempat approve comments jer... Blogwalking pagi tadi sikit... Entri pun tak cukup quota hari ni, makanya entri poyo announcement iolss busy ni jerlah jadi pencukup quota...Wakakakakaka.... Kenapa poyo??? Sebab dah busy pun sibuk nak update jugak... Muahahahaha....

Oklah, till then cheerios...Nanti iolss datang melawat ek??? Ta ta ti ti tu tu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Shhh... I Am Busy!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. Buzy dengan kerja kak farah ? Semoga cepat selesai kerja-kerja yang membuzy akak :)

    ReplyDelete
  2. hahaha...bz sungguh no...

    ReplyDelete
  3. samalah kita busy. ingatkan bila dah hantar intern report, dah habis dah semua. rupa-rrupanya masalah lain pula muncul. sobs. tertekan.

    ReplyDelete
  4. It's okay, utamakan kerja yg penting dulu sis ;)

    ReplyDelete
  5. bile dah busy sure terkejar sana sini..apepun nanti dah settle rehat secukupnya kak.

    ReplyDelete
  6. ok no prob.. take your time..
    tapi iolls tunggu jugak kemunculan uolls kat rumah iolls..hehehe
    bye2

    ReplyDelete
  7. Selamat menyibukkan diri... Hehe

    ReplyDelete
  8. Sama la kita.. memang terasa sangat Fiza minggu nie tak BW.. adoi...

    ReplyDelete
  9. Tututatatiti haha. Takpe, siapkan keje dulu nanti kat umah sambung blogging k ;)

    ReplyDelete
  10. Takpe kak farah . Usaha chaiyok-ii :D

    ReplyDelete
  11. Ok lah yak bising...heher...... utamakan mana yg uyama dulukan...

    ReplyDelete
  12. salam rindu dari saya kak farah..dah lama tak jenguk sini..moga sihat selalu..tak dok mende nak komen sini..just to say everything will be fine ya..:-)

    ReplyDelete
  13. buat kerja yang penting dulu..hehe

    ReplyDelete
  14. bizi, bizi..nak wat camane, kat syurga nanti baru tak bizi..

    ReplyDelete
  15. sama ler dgn akak kalau dah bz entry pun kurang....bw pun takder....

    ReplyDelete
  16. akak pun bz minggu lepas, tak dapat bw

    ReplyDelete
  17. Semoga Allah permudahkan segalanya ya kak? Hihi

    ReplyDelete
  18. hahaha.. tata titi tutu kak farah..:p

    ReplyDelete
  19. Take ur time dear...akak pun lately ni bz sgt2

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia