Home » , , , , , , , » Selepas 5 Tahun....

Selepas 5 Tahun....

Source Extracted from Google

Selepas 5 tahun... giteww ayat intro iolss kannn??? Cerita berkaitan dengan entri INI... 

Akhirnya dalam satu pertemuan yang telah diatur dalam lebih kurang 2 minggu yang lepas menjadi nyata uolss... Yang lebih terharu bila mana, my ex boss ini sebenarnya sepatutnya turun ke Singapore sahaja atas urusan kerja... Tapi semata2 kerana ingin bertemu dengan iolss atas urusan2 kerja tertentu juga, beliau sanggup turun ke KL semalam dan menginap di Mandarin Oriental selama semalam. Mana tak terharu semata2 nak jumpa iolss sanggup lencong ke KL dulu semalam dan kemudian baru fly balik ke San Francisco,  US. Ahaksss, haruslah bangga kannn??? Bangga dengan diri sendiri tapi bukan riak dengan orang ek? Tak baik riak dan takkabur ni nanti memakan diri sendiri.


Ha ha ha haippp tak payah nak spekulasi sangat dan tak payah nak buat andaian yang bukan2 sangat uolss... Disclaimer awal2 sebelum ada yang menganga cam boya nak tunggu time nak buat fitnah iolss bergambar berdua dengan lelaki lain bukan muhrim selain suami...ahaksss... buat bahan katanya...Pertemuan iolss dengan Matt of course dengan izin suami dan mysuami adalah photographer pada gambar ni ok? Ok? ... Ada gap ok gap dan taklah serapat mana pun... iolss di depan Matt di belakang sedikit... Motif explanation??? Ahakss entah... just feel that I would like to clarify my ownself... Bukan diri ini retis pun sehingga perlu patut clarify dan buat statement untuk elakkan fitnah dan gossip...tapi at least before any other parties taking advantage of saying something which is not... which iolss knows very well, it is better to clarify... Muahahaha... Nak terima tak nak terima takpo... den tak marah and den tak kisah pun...Asal Allah SWT tau sudah... I don't owe anyone any further explanation uolss cause people will continue to judge as they like and would never wants to think or even listen the truth or admit the truth... If we still would want to count into this very smallest things in life we would never go anywhere... Just that as an own person, we ourselves should know how to distinguish between right or wrong and knows our responsibilities towards Allah SWT as His servant... 

Back to Matt... our meeting were held for an approximately 1 1/2  hour and there's a lot of discussion been done. About what? Itu rahsia... ha ha ha... sangat poyo statement and it involves something serious... No play2 tau. Happy to see him around after 5 years. And In Shaa Allah, in the nearest point of time he would come back for further discussions and meetings with me. Just that now, whatever that has been discussed needs attention to details, further discussion with husband of course and group of selected peeps that I trusted that already listed on my mind. Simple saying, the ground works need to be started for the time being. Perkara ni bukan memakan masa yang singkat dan mungkin it will take few months or at least for a year. Ample time lah tu... sementara tunggu settle Ash pun dah one year plus uolss... 

Oklah, I do not intend to tell further on the personal arrangements for this dan kita tunggu jer lah sampai tiba masa or ketikanya kalau tiba dan kalau itu rezeki Ash. 

*Leaving Ash for a month for San Francisco,  US is a no no... Mana boleh Mummy dan Ash berjauhan??? Impossible... Of course part of my decision is to drag Ash along if it is really so and meant to be... Kalau tidak mau menangis selama sebulan tu tetiap malam uolss.... Kalau ada rezekilah... Allah yang tentukan kann??? Kita cuma merancang and before taking any big steps in life banyak perkara perlu di timbal balas.... 

**Excited but fill with dilemmas too... Ahaksss....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Selepas 5 Tahun...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, June 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. Moga Allah tunjukkan mana yg terbaik..

    ReplyDelete
  2. wow..
    selepas 5 tahun tu.
    mmg sporting ex boss kak farah nie.
    mcm besar projek akan dtg nie.
    hehe

    ReplyDelete
  3. sporting ex boss, dia tak kasi duit raya awal ke? :P

    ReplyDelete
  4. Entry cocer la ni hehehe ..TERBAIK bagus suami Farah memahami ...
    Selamat menyambut ramadhan untuk Farah& suami ya ..

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan Farah...Moga baik-baik semuanya...

    ReplyDelete
  6. mesti byk yg di chit chat kan...yelah 5 tahun dh berjumpa.

    Salam Ramadhan dear Farah

    ReplyDelete
  7. Semoga dapat buat keputusan dengan sebaiknya..May Allah ease everything..Amin..

    ReplyDelete
  8. buat pilihan yang terbaik buat akak and family :)

    ReplyDelete
  9. Moga Allah permudahkan urusan farah ye...buat pilihan yang terbaik untuk farah dan keluarga..

    ReplyDelete
  10. best dapat boss macam nie ek Farah....

    ReplyDelete
  11. Harap2 ada berita yg menggembirakan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia