Home » , , , , , , , , » Sambutan Ramadhan Bersama HungryGoWhere Malaysia...

Sambutan Ramadhan Bersama HungryGoWhere Malaysia...


Makan tengah hari yang terakhir sebelum bermulanya bulan Ramadhan...>_<... Gitewlah ceritanya... Atas jemputan dari pihak HungryGoWhere Malaysia iolss bersama2 beberapa orang otai dan sifu dalam dunia blog Malaysia telah menghadirkan diri kami ke event yang dimaksudkan... Siapakah mereka??? Ho ho ho... sabarlah dulu... baru warm up jer ni... belum masuk intipati lagi uolss... 

Event ni seperti yang uolss boleh nampak dari imej yang ditempelkan di atas bertempat di Talent Lounge, Damansara Perdana. Lokasi tepat??? Nanti iolss share-kan alamat... boleh juga guna Google Maps or Waze kann??? Tapi nak gi sini better pakai Google Maps driving because it will lead you to the right destination. Kalau pakai Waze nak gi sini hancur uolss...kerana Waze akan hantar uolss ke Bandar Manjalara... wakaka... Nanti pening jap kepala uolss... 



Gambar2 lokasi giteww namanya... Talent Lounge ni untuk pengetahuan uolss serve makanan2 yang berkonsepkan local, western and mediterranean fare. Dan siapa antara blogger2 yang hadir??? Jeng jeng jeng... of course lah iolss kann??? Lain2nya pemilik blog Average Jane iaitu Hanie Hidayah dan jugaaaaa...seorang yang tidak asing lagi serta dikenali ramai...ahaksss tak perlu sebut nama orang tengok gambar pun dah tau...


Kenal kann??? Daddy siapa ni??? Daddy Qhaliff dan Zahra... Abang Ben Ashaari ... gang iolss semasa event tersebut berlangsung... muahahaha.. ingatkan keseorangan tak ada gang... rupa2nya salah seorang sifu blogger ada pulak... ok best... at least tak bosan keseorangan... tapi kalau sorang pun jalan jer... since dah ada gang ni tak adalah jadi macam buat hal sendiri jer kann??? Ekekeke... 



Antara pilihan makanan2 yang dihidangkan dan juga portion iolss pada gambar yang kedua... My comment??? Sedap, healthy, juicy and tender.... Ahaksss tapi segan ooo ngan Abang Ben... iolss makan semua pun balun penuh sepinggan... tapi portion sikit tu sikit ni lah... Gamaknya semua nak rasa... Abang Ben pulak memang seorang yang dari pemerhatian iolss adalah seseorang yang menjaga pemakanan... Ihikss.... angkat besi haruslah jaga pemakanan ye tak??? Healthy food giteww.... Thumbs up and keep it up... nanti akan mula practice makan healthy food and healthy lifestyle pulak lah... Tetiba inspired... Muahahaha.... Kesihatan kena jaga ooo... 


Dan ini adalah group picture dan sibuk plak tulis nak tunjuk mana iolss ye tak??? La la la... in case uolss tak boleh cari dan tak perasan... Tak adalah ootd sangat uolss... Simple and santai... Pink Chanel Shawl, Pink Zara Top, Giordano Jeans and Crocs Pump.... (poyo perlu ke nak cerita jenama bagai...ahaksss... dah katanya ootd... mana tau kot ada yang berminat... uhukss perasan... bolehlah gi cari kannn??? ^_*)....

Terima kasih kepada pihak HungryGoWhere Malaysia di atas kesudian pihak uolss untuk menjemput iolss ke sambutan Ramadhan bersama uolss... Terharu pulak rasanya iolss... Ihikss...  Sedikit info mengenai mereka...


Iolss screenshots jer lah ek for uolss??? And uolss boleh download apps ni di Apps Store for Apple Users and PlayStore for Android users... 

Dan sedikit info mengenai Talent Lounge... 

For Ramadhan Dining @ Talent Lounge

Set Meals
Monday to Thursday
Inclusive of Starter, Main, Dessert & Drink

Adult
RM 20 ++

Kids (8-12 years)
RM 10 ++

Buffet
Friday and Saturday
Starters, 4 Main, 2 Desserts, Drinks

Adult
RM 45 ++

Kids (8-12 years)
RM 23 ++

Group bookings available
Call
03-7722 2952
016 - 411 3104
(Azlan)

Address: 
Block A
Menara Mustapha Kamal
PJ Trade Centre
Damansara Perdana, PJ

Menarik juga kann??? So, ini juga adalah salah satu pilihan tempat berbuka puasa di luar buat uolss... Kalau ingin mencuba silalah hubungi mereka... ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sambutan Ramadhan Bersama HungryGoWhere Malaysia..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, June 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. harga berpatutan.boleh la bawak family kan..

    ReplyDelete
  2. program yg menarik la sis..semapt gi ya sblm brpuasa he

    ReplyDelete
  3. wahh ..semuanya nampak sedap2 and healthy..boleh la cuba makan kat sini nanti..wahh..femes uolss..dgn blogger femes gituu..best-best.. :)

    ReplyDelete
  4. Waaahhh...ensemmmm abang otai
    ...rambut spike gitew..:)

    ReplyDelete
  5. sedap ek kak? Yna tengah mencari port untuk buat reunion alumni. Tengok harga cam berpatutan

    ReplyDelete
  6. Wahhh, menarik nih ... Leh cuba kepada yg berkesempatan ...

    ReplyDelete
  7. Bestnya klu berbuka kat sana ... :) tp semua tpt tu jauh kihkihkih

    ReplyDelete
  8. best2.. selamat berpuasa sis Farah..

    ReplyDelete
  9. Wah..menarik jgk menu dia..Anyway..Selamat Berpuasa Farah..huhu

    ReplyDelete
  10. boleh ler blanja shark kt cni nnti yer kak.
    hehehe

    ReplyDelete
  11. ERRR NAPA SAYA TGK GMBR NIE TIME PUASA. . ARGHHHH. . HEHE

    ReplyDelete
  12. menu dia lain dari yang lain..menarik jugak ni kalau nak try rasa yang baru di bulan puasa

    ReplyDelete
  13. Wah, menarik juga ni... Lokasi dia dekat sangat tapi sebab x pernah masuk Menara Mustapha Kamal tu... :)

    ReplyDelete
  14. Uish macam sedap tapi jauh sgt ...

    ReplyDelete
  15. Hu hu hu. Sedapnya mknn. Tp akk bulan pose suka makan kat rumah. Lebih selesa. Kalau kat luar rimas sbb ramai sgt. Klw mkn kat luar bulan x pose je rajin.

    ReplyDelete
  16. Jom dik kita dating buka posa kat sini...mcm best je..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia