Home » , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 6/6/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 6/6/2014


Ini tak taulah dia menari rentak tango ke? Rentak cha cha ke? Rentak meringue ke? Main balun ikut suka dia jer ek? Pening kepala iolsss memikirkan rentak Alexa sejak kebelakangan ni tau uolss... Ibarat menari tak ikut tempo dah pulak.... Hu hu hu.... Erksss.... uolss faham ke apa yang iolss cuba sampaikan??? Muahahaha....

Gitewwlah kisahnya...Bermain dan menari bersama Alexa ni bukanlah satu kerja yang mudah serta senang....Nak besarkan memang mudah jer uolsss.... Nak kecikkan it takes a lot of efforts and nak maintain memang bercinta dan berjahit.

Makanya, silalah Bubblynotes rekodkan sendiri pencapaianmu yang dah ke laut sejak kebelakangan ni.... 

Global Rank
70,167

Rank in Malaysia
588

SUMBER: SINI

Bestlah sangat kali ni progress report iolsss....Well, biasalah tu Roller Coaster... Sama macam kehidupan ni jugak kannn??? Ada pasang ada surut... ada naik ada turun... So chill .... Yelah pun salah satu sebabnya kebelakangan ni iolss memang terlalu busy dan ada jugalah neglect blog sikit... Mungkin ini adalah salah satu punca atau faktor ni.... Hew hew hew.... Makanya empunya Bubblynotes silalah berkerja dengan lebih gigih lagi ek??? 

If uolss nak semak Ranking Alexa uolss bolehlah semak di SINI.... ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 6/6/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, June 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. sama dengan blog wan sis..mkin merosot ranking alexa skrg..

    ReplyDelete
  2. takpe farah, bak kata farah jugak chill! :)).

    ReplyDelete
  3. huhu..biasa la..ada pasang surut..nanti naik balik la..

    ReplyDelete
  4. no semakin kecil...bawah 1000 tu ok le kan..

    ReplyDelete
  5. takpe takpe..lepas ni bleh up lagi kan bagi naik alexa tu ;)

    ReplyDelete
  6. Haaaa kite punye pun semakin membesar ni. Tah ape kene tah. T_T.

    ReplyDelete
  7. huiyo..dlm ranking 500+..hebat tu..

    ReplyDelete
  8. huhu....kena usaha lebih nie Farah....akak punya ribu-ribu lagi....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    ReplyDelete
  10. Ye lah dear alexa nie memang saja nak buat kita menangis hahaha
    Sabar je lah esok semak balik dear
    Alexa nie umpama yoyo

    ReplyDelete
  11. Alexa memang suka buat pelbagai rentak..apepun do your best kak!

    ReplyDelete
  12. Masih hebat ni Farah, tahniah!

    ReplyDelete
  13. tahniah farah...tinggi gak rating tu

    ReplyDelete
  14. teruskan berblogging..salam jumaat farah

    ReplyDelete
  15. congrats dear farah! happy for u :)

    ReplyDelete
  16. Kita pun confuse Alexa Ranking ni dear. I thot they they have done some adjustment lah. Not sure kalau it relates to Panda 4. Its so yoyo...memang dah tak kisah sangat sekarang ni..biarkan aje..do things as usual..kalau sempat Banyakkan BW kalau tak just goes with the flow..he..he.

    ReplyDelete
  17. waa hebat blog ni kakk...sy emm no memang cantik gila..22,888 haaa camnee hehe

    ReplyDelete
  18. insya Allah, farah boleh lagi perbaiki ranking...chayok chayok...^_^

    ReplyDelete
  19. Hebat dah tuu.Tahniah akak ^_^

    ReplyDelete
  20. Tapi universal makin naik tu.. Kuatkan lagi blogwalking

    ReplyDelete
  21. jenuh nak fahamm rentak yg ditarikan..hahaha..

    ReplyDelete
  22. Wow....thats good.....keep it up dear...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia